Vårens hudpleiebehandlinger – hvordan bli kvitt cellulitter, overflødig kroppshår og vide blodkar?

Hvordan bli kvitt cellulitter?

Cellulitter er marerittet til mange kvinner. De dukker opp i hypodermis og fører til hevelse og fibrose. Vi kan kjenne det igjen på fordypninger og nodularitet i underhuden. Cellulittene skapes på grunn av problemer med blodtilførselen i kroppsfettet (i underhuden), og dette er et vanlig problem for gravide og overvektige. Vanligvis befinner de seg på lår, hofter og armer. Hvordan blir man kvitt dem? Du må kontrollere kroppsvekten din, være fysisk aktiv, spise sunt, bruke oppstrammende produkter, ta kosttilskudd og ta kosmetiske og dermatologiske behandlinger. Legen bør sjekke blodsukkeret og hormonene dine. Kosmetologen, på den andre siden, kan anbefale følgende behandlinger: laser, massasje, ultralyd, varmeterapi med infrarød stråling eller nedkjøling.cellulitter.jpg

Hvordan fjerne overflødig kroppshår?

Overflødig kroppshår er enda en bekymring for kvinner. Heldigvis finner det noen måter å få glatt hud på. Blant mange kan vi nevne: kroppskremer, barberhøvler, voks, hårfjernere og laser. Hvilken måte du velger avhenger av hudens tilstand, hvor mye penger du ønsker å bruke og hvor mye tid du har. Under hårfjerningen kan det dukke opp forskjellige problemer: hudirritasjon, allergi for kremenes ingredienser, skade på epidermis og inngrodde hår. Før hårfjerning skrubber du kroppen, og rett etter bruker du lindrende og fuktighetsgivende produkter.

Hvordan kurere vide blodkar?

Vide blodkar (spindelvevårer) er et annet dameproblem. De dukker opp på bein og ansikt, og er først og fremst et problem hos mennesker med tynn og sensitiv ansiktshud. Årsaker til spindelvevårer kan være: graviditet, overvekt, trange klær eller høye hæler, arbeid som innebærer mye tid stående eller sittende. En svært effektiv løsning på dette problemet er sport, å gå med komfortable sko og i svært ekstreme tilfeller – kirurgisk inngrep, som ikke bør gjøres om sommeren på grunn av risiko for hudirritasjoner. I tillegg kan du ta kosttilskudd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *