6 grunnleggende tilbehør til hårvasken

Det kan virke som at hårvask er en type aktivitet som ikke krever mye tilbehør. Men ønsker vi å ta vare på håret og utføre alle de nærende behandlingene (som vask, balsam, maske) riktig må vi ha noen ting med oss. Under finner du en liste over seks tilbehør som kan være hendige under hårpleien.h-aring-rvask.jpg

[1] T-skjorte av bomull

Du bør ha på deg en T-skjorte av bomull under hårvasken. Den kan lett erstatte et grovt håndkle, fordi den absorberer vann like godt, men den glatte teksturen skader ikke håret.

[2] Mikrofiberhåndkle

Det eneste håndkleet nær deg burde være et mikrofiberhåndkle, som er flott for å lage håndkleturban. Noen av dem har allerede en form som er perfekt for å lage håndkleturban uten videre problemer, og uten at den faller sammen. Slike håndklær er perfekt for hårtørking eller for å dekke hår med plasthette.

[3] Plasthette

Plasthette er nødvendig for å holde håret i varm temperatur og isolere det fra eksterne fakturer mens du har maske eller farge i håret. Det er også hendig når du dusjer og ikke vil gjøre håret vått. Plasthetten kan lett erstattes med plastpose.

[4] Bredtannet kam

For å kjemme ut vått hår og fordele maske eller balsam er det flott med en bredtannet kam, som ikke trekker ut håret. Det beste er en laget av tre.

[5] Plastboks

En liten skål eller krukke (selv om denne kan brekke) burde finnes på hvert bad. Det er nyttig når du vil blande ut sjampo eller balsam med vann, blande hårmasken med noen dråper vegetabilsk olje eller røre hårfarge.

[6] Stor skål

Ved første øyekast kan det virke overflødig å oppbevare en skål på badet, men det er ikke alle situasjoner hvor det er nok med vask eller badekar. Noen ganger må du skylle ut urter eller oljer, og da er det lettere å sitte komfortabelt og dyppe hodet i skålen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *