Tidsbesparende skjønnhetsbehandlinger

Det finnes skjønnhetsbehandlinger som kan hjelpe oss å spare tid, og ikke krever for mye innsats. Vi snakker om kropps- og ansiktspleie som ikke trenger å gjentas hver dag eller med noen dagers mellomrom. Vi snakker hovedsakelig om behandlinger som gir langvarig effekt, som: laserhårfjerning, permanent sminke, hybrid manikyr og hårutretting med keratin. Men la oss starte fra begynnelsen.laserh-aring-rfjerning.jpg

Laserhårfjerning er en effektiv metode for å fjerne uønsket hår

Alt du trenger er å besøke en profesjonell skjønnhetssalong, og kvalifisert personell vil ta seg av det. For å bli kvitt alt hår må det noen få prosedyrer til. Antallet avhenger av tykkelsen og fargen på håret ditt, men også på vekstfasen. Laserhårfjerning er mye behageligere enn høvel, hårfjerner eller hårfjerning i kremform. Hvorfor? For det første varer effekten av glatt hud i noen år. For det andre er risikoen for hudirritasjon mye lavere (høvel, hårfjerner eller kremhårfjerner kan skade epidermis). For det tredje kan du bli kvitt hår fra delikate deler av kroppen (ansikt, armhuler, bikinilinje) uten frykt. For det fjerde trenger du ikke å gjenta hårfjerningen med noen dagers mellomrom (som med de andre metodene).

Permanent sminke er en type kosmetisk tatovering

Fargepigment injiseres under huden. Under prosedyren kan skjønnhetspleieren fylle inn øyenbryn, trekke en linje på øvre og/eller nedre øyelokk og fikse leppekonturen. Takket være permanent sminke vil du spare mye tid på morgenens sminke. Et av elementene i denne prosedyren er microblading, som er en avansert bryn-broderiteknikk hvor en rekke superfine nåler brukes til å lage tynne, hårlignende merker på huden. Det blir en stadig mer populær metode innen permanent sminke, ikke bare blant sminkeelskere, men også på Instagram. Ville du prøvd det?

Hybrid manikyr er en annen kosmetisk løsning for travle og late mennesker

Det er en av de mest langvarige manikyrformene. For denne manikyren brukes spesielle neglelakker, primere og topplakker; og la oss ikke glemme UV-lampen. Hybrid manikyr er svært effektiv og elegant. Fargene er intensive, topplakken gir en blank finish og effekten varer svært lenge. Flassende neglelakk, tørre koster og luftbobler kommer ikke til å plage deg mer.

Hårutretting med keratin er noe for hårelskere

Under prosedyren fordeles keratinløsningen og «strykes» deretter inn i håret med en spesiell rettetang. Som et resultat er håret glatt, glødende og rett. Du kan si farvel til rettetangen din eller til å føne håret med børste. Denne måten gjør at du reduserer risikoen for tørrhet, hårtap og skjørt hår, men også flisete tupper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *