Ansiktsserum for Problematisk, Rosaceaplaget hud. Hvilket skal man velge?

Sensitiv hud krever spesialpleie og oppmerksomhet. De færreste av oss vet hvordan vi tar vare på den med en gang. Du skal nå få vite mer om hemmelighetene bak et glatt, feilfritt ansikt uten grovhet eller sprengte blodkar. Les anmeldelsene av de beste ansiktsserumene mot rødhet. Ta det riktige valget i dag!

Det finnes 3 grunnleggende hudtyper:

 • tørr
 • fet
 • kombinasjon

Det hadde vært flott om det ikke fantes andre problemer så klart. Dessverre følger hver og en av disse tre med ekstra problemer som rynker (i moden hud). kviseutbrudd (akneplaget hud) eller sprengte blodkar (rødsprengt hudtype). Det siste problemet er definitivt vanskeligst å få has på.

Trøblete rødsprengt hud

Rødsprengt hud er supersensitiv og tar lett skade av eksterne miljøfaktorer som:

 • Kulde eller varme
 • Sterk mat eller varm drikke
 • Alkohol, både i drinker og kosmetikk
 • Hardhendte vaskemidler
 • Soleksponering (UV-stråling)
 • Ubalanse i hormonnivåer
 • Fysiske skrubbemidler
 • Blodtrykksendringer
 • Berøring av ansiktet 

Du må holde deg årvåken og se etter på huden din. Hvis ikke ender man raskt opp med irritasjoner, oppblussing og synlige edderkoppårer (utvidede blodkapillærer nær hudens overflate).

Hvilken type hudpleie er best da?

For å unngå disse fallgruvene trenger vi den riktige typen hudpleie. Overfølsom hud trenger å bli tatt skånsomt vare på. Den trenger ingen rensing som forårsaker irritasjoner eller tørrhet. Derfor vil skrubber og hardhendt gniing fungere dårlig! Du bør også huske å nære, tilføre fuktighet til og reparere huden med varsomhet.

Alt handler om en ting: sensitiv, rødsprengt hud trenger passende kosmetiske produkter. Mens man renser bør man bruke en mild gel eller skum som er formulert uten dehydrerende SLS-er. Når du tilfører fuktighet bør du velge lettvektige og ikke-fete kremer. Om du trenger et hudreparerende produkt bør du prøve ut et ansiktsserum mot rødsprengthet for å få has på de irriterende oppblussene, rødheten osv. Du må bare velge riktig produkt!

Ansiktsserum mot rødskjær

Hva bør et bra ansiktsserum mot rødhet inneholde? Det finnes et par ting du bør være på utkikk etter. De mest passende serumene for sensitiv hud og sprengte blodkar bør være:

 • lettvektige og vannbaserte.
 • basert på naturlige komponenter.
 • alkoholfrie.
 • formulert uten syntetiske stoffer.
 • beriket med ingredienser som styrker svake blodkar.
 • absorberes raskt.
 • mindre fete og ikke kvisedannende.

Sjokkerende nok finnes det kun et par produkter blant tonnevis av dem som oppfyller alle kriteriene og som utgjør et bra valg for såpass kravstor hud. Fortsett å lese for å få vite om de beste ansiktsserumene mot rødhet, de letteste, mest skånsomme og effektive alternativene.

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

En fullstendig ener for rødsprengt hud og sprengte blodkar. Dette lettvektige, vannbaserte serumet inneholder ingen uønskede tilsetningsstoffer som ftalater, parabener eller parfymer. Istedenfor inneholder det kastanjeekstrakt som lukker blodårene, øker elastisitet og styrker blodkarene. Formuleringen er beriket med en kraftig lindrende, nærende og revitaliserende trio av ekstrakter fra linden, sypress og Boerhavia Diffusa. Takket være disse fungerer serumet på mange nivåer ved å redusere rødhet, lindre irritasjon, reparere huden og forebygge mot ytteligere sprengte blodkar. Den første påføringen gir god lindring mens langvarig bruk over tid gjør ansiktshuden mye mer elastisk, mykere og yngre av utseende. Dette er det beste produktet mot rødsprengthet du kan få tak i til hjemmebruk.

Produkt nettside: www.nanoil.no

2. DIOR CAPTURE YOUTH REDNESS SOOTHER

Capture Youth Redness Soother fra Dior er enda et populært valg. Merket er kjent for produkter som tiltrekker kunder, men de er også kjent for lanseringen av et av de dyreste ansiktsserumene mot rødhet noensinne. Til en dyr penge kan du likevel få et godt absorberende, geleaktig serum som roer ned ildsint hud og forebygger mot fremtidig oppbluss. Fordi det inneholder bomullspeptider og antioksidantberiket iris-ekstrakt styrker, nærer og reparerer produktet huden. Regelmessig bruk er en bra måte å gjenopprette balanse i huden på, roe ned rødsprengt hud og beskytte den mot allergener.

3. LA ROCHE-POSAY ROSILIAC AR INTENSE

La Roche-Posay tilbyr også et ansiktsserum for sensitiv hud som har tendens til å bli rød. Det er basert på termalvann, som også er tilsatt i andre produkter fra merket. Den høykonsentrerte formuleringen inneholder lindrende vann i tillegg til to innovative ingredienser som demper rødhet, lindrer inflammert hud og forebygger mot tilbakevendende irritasjon. Takket være disse roer serumet ned huden, gjør de røde flekkene mindre synlige og reduserer svie, som styrker og normaliserer huden. Dette oppnår du skånsomt uten å overlesse huden eller sitte igjen med et klissete lag over ansiktet.

4. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM

Antiredness Calming Serum fra Exuviance inneholder flest ingredienser inkludert BHA/Bionic complex, antiiflammatoriske TriPeptide-8 og naturlige ekstrakter fra kastanjetre, sjøalger, lakris, hvit te og koffein. Fordi formuleringen er svært konsentrert og kremaktig er det lurt å teste det ut før kjøp – produktet er nemlig ikke billig! Prisen virker rettferdig derimot når man husker på at Exuviance Antiredness Calming Serum eliminerer inflammasjon, strammer opp blodårene og jevner ut hudtonen. Med andre ord håndterer serumet alle problemer rødsprengte, overfølsomme hudtyper har.

5. SKINCEUTRICALS REDNESS NEUTRALIZER

SkinCeuticals Redness Neutralizer er enda et serum som er designet for sensitiv, rosaceaplaget hud og sprengte blodkar. Denne lettvektige og kremaktige geleen har lindrende effekter, men styrker også hudbarrieren, demper rødskjær og tilfører fuktighet til tørr hud. En blanding av nevropeptider (som kalles NeuroMed Complex) er hovedkomponentet som bekjemper inflammasjon og reduserer synligheten av utvidede blodårer. Ekstra ingredienser som sink eller sheasmør lindrer irritert hud, nærer den og reparerer den. Dette er et bra valg om man et på utkikk etter et avansert produkt.

6. BE THE SKY GIRL KEEP CALM SERUM

Ansiktsrødhet eller sprengte blodkar kan ramme hvem som helst uansett alder. Be The Sky Girl har laget et serum for tenåringer. Denne krembaserte formuleringen er basert på planteekstrakter fra kastanje, druer, kokos, arnica, valurt, eføy og heksehassel. Den mangfoldige formuleringen betyr at man kan oppnå et stort utvalg resultater for rosaceaplagede eller sensitive hudtyper. Serumet fungerer som en antialdrende antioksidant og reparerer, forebygger mot inflammasjon og styrker, så du får det vakre ansiktet ditt tilbake.

7. IWOSTIN CAPILLIN SERUM

Når det kommer til produkter som er dedikert til rosaceaplaget hud og sprengte blodkar vil dette kremaktige serumet fra Iwostin utgjøre enda et bra valg. Det er mye billigere og beriket med innovative stoffer som holder hudirritasjoner og rødsprengthet på avstand. Vitamin C er tilsatt i formuleringen for å gi ekstra oppglødende og antialdrende effekt. Iwostin Capillin Serum er laget spesielt for rosaceaplaget og moden hud fordi det både lindrer, forebygger mot rynker og forynger problematisk ansiktshud.