Bobfrisyren som siste trend denne sesongen

Den er elsket av stjerner, kjendiser og unge jenter. Hvorfor er boben så populær? Sannsynligvis fordi den er lett å style, ser svært effektiv ut og fungerer til enhver anledning. La oss se om den passer deg også.

En bob fungerer for enhver ansiktsfasong. Den er universell og klassisk, og kan bare med en liten klipp endre utseende og karakter. Med en bob mener vi hår som når haken og kjeven; tuppene spiller viktig rolle, fordi de må være godt trimmet og formet. Håret kan klippes rett av eller være oppklipt. Den endelige effekten avhenger av ansiktsfasongen og hårets tilstand.bob.jpg

Bob er en frisyre for alle, men bør gjøres av profesjonelle

Frisøren bør vurdere tilstanden på håret ditt, ansiktsfasongen og kjenne til dine forventninger. Bare på denne måten får du en frisyre du vil sette pris på og som du lett kan stelle. Sunt og tynt hår kan ha en elegant klipp uten lag. Ønsker du mer volum kan du spørre frisøren om oppklipp. Det samme resultatet får du om du har tykt hår. En bob passer enhver hårfarge, og ser også bra ut med striper.

En pop er perfekt for alle jenter

Selvsagt kan du klippe håret så det passer din bestemte ansiktsform enda mer. For et langt ansikt er det best om boben når haken; frisøren kan også klippe lugg. Denne frisyren vil få ansiktet ditt til å virke bredere og rundere. Et rundt ansikt vil se bra ut i reversert bob – langt fremme og kortere bak. Håret må være glatt, for bakbørstet eller løftet hår vi gi mer volum og ansiktet vil se rundere ut. Men for et firkantet ansikt er det best med en asymmetrisk bob for å letne ansiktstrekkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *