Sisleya Essential Skin Care fra Sisley

Sisleya Essential Skin Care Emulsion fra Sisley er beregnet på voksen hud med de første tegn på aldring. Produktet har fuktighetsgivende, næringsgivende og regenerative egenskaper. Den lysner huden, reduserer misfarginger, mørke ringer under øynene og andre pigmentforandringer i epidermis. Etter en måneds bruk blir rynkene flatere, ansiktskonturen løftet, hudtonen lysner og kollagenfibrene er styrket. I tillegg kan Sisleya Essential Skin Care Emulsion brukes som sminkefjerner eller et produkt som forbereder huden for de nærende ingrediensene i det neste produktet som påføres.sisley.jpg

Hvordan bruke produktet fra Sisley?

Emulsjonen bør brukes morgen og kveld på ansikt og hals (før bruk må man fjerne sminke og bruke toner). Påfør produktet med fingertuppene og masser til det er absorbert. Du kan også bruke bomullspads til påføringen.

Sisleya Essential Skin Care Emulsion fra Sisley har en hvit 150ml/5.1 Oz. flaske med pumpe. Produktets konsistens er halvt væske, mer kremete. Produktet fordeler seg bra i ansiktet, absorberes raskt og legger ikke igjen flekker. Sisleya Essential Skin Care er en ikke-komedogenisk emulsjon, som betyr at den ikke forårsaker hudormer; den kan brukes av folk med sensitiv hud.

Hvilke ingredienser har Sisleya Essential Skin Care fra Sisley?

I produktet finner vi blant annet ekstrakt fra ginkgo og hvit selje, som har antioksiderende og styrkende egenskaper. Resten av stoffene (inkludert marshmallow og brun alge-ekstrakt, organiske grønnsakssammensetninger) støtter cellefornyelsen, gir fuktighet og beskytter huden mot skadelige stoffer fra omgivelsene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *