7 ideer for hvordan du kan bruke hyaluronsyreansiktsserumet fra Nanoil

Hyaluronsyre er en hudpleiemester. Vi har funnet den beste tilstanden HA kan ha og puttet den i et ansiktsserum laget av Nanoil. Det viser seg å ha mange bruksmuligheter. Lær om hvordan du kan gjøre det beste ut av hyaluronsyren med lav molekylærvekt fra Nanoil – det er ikke bare et ansiktsserum. Dette er en fullstendig og flerbruksvennlig hudforbedrer som tar godt vare på alle hudtyper.

7 ideer for bruk av Nanoil Hyaluronic Face Serum

1. Bruk den som fuktighetsgiver for huden: ansiktsserum før fuktighetskrem

Selvfølgelig kan du bruke hyaluronsyren alene ved å smøre den over halvtørr hud på ansikt, nakke og bryst. Før det kan du spraye blomstervann på huden eller bruke toner. Deretter smører du Nanoil Serumet over huden din – serumet er veldig lettvektig og absorberes fullstendig for å tilføre fuktighet og lindring helt inn i de dypere hudlagene.

Nanoil Hyaluronic Face Serum som brukes før ansiktskrem fungerer som et raskt ansiktsløft. Det strammer opp huden umiddelbart og mykner opp rynker og ujevn hudtekstur. Takket være de hygroskopiske egenskapene, holder det vannet på innsiden av epidermisen og forsterker fuktighetsnivåene i huden. Dette HA-serumet legger et perfekt grunnlag før huden mottar aktive ingredienser fra en ansiktskrem.

2. Bruk den som et løftende øyeserum

Nanoil Hyaluronic 2% har hudoppstrammende egenskaper som gjør det perfekt til bruk som øyekrem. Dette er et fantastisk antirynkeserum for øynene. HA-syren reduserer framkomsten av fine linjer og skaper et skånsomt og beskyttende lag over huden.

3. Bruk den som tillegg til dag og/eller nattkrem

Du kan også blande hyaluronsyren med favorittfuktighetskremen din: bland en del krem med et par dråper av Nanoil Hyaluronic Face Serum og påfør blandingen i ansiktet. Hyaluronsyren førsterker effekten andre produkter har i tillegg til å forbedre opptaket av aktive ingredienser og fuktighet for å gjøre huden synlig mykere.

Føles fuktighetskremen din tung og tykk? Hyaluronsyreserumet er perfekt for å gjøre kremer lettere i konsistensen og for å forbedre effektiviteten deres.

4. Bruk den som tillegg til ansiktstoner

Ved å berike toneren din med HA, endrer du produkter ved å forsterke de fuktighetsgivende effektene. Dette betyr også at huden absorberer de aktive stoffene i toneren lettere. Syren endrer konsistensen på toneren litt så den ikke bare balanserer pH-verdiene i huden din, men også omhyller den med et mikroskopisk, fuktighetsgivende lag. En toner beriket med Nanoil Hyaluronic Face Serum betyr bedre hud og et fuktig, silkemykt ansikt.

5. Bruk den som ingrediens i et ansiktsoljeserum

Hyaluronsyren fra Nanoil og naturlige skjønnhetsoljer utgjør en perfekt match. Ved å blande dem sammen, kan du skape et av de beste og med naturlige fuktighetgivende og nærende behandlingene du kan be om. Kombinasjonen av HA med lav molekylærvekt og en ren olje fra samme merke gir deg intens fuktighet, revitalisering og hudformykning.

Bland HA serumet med et par dråper av en utvalgt olje sammen i håndflatene og smør det inn i det rene ansiktet ditt. Masser huden skånsomt for å stimulere mikrosirkulasjonen og hudfornying.

6. Bruk den som tillegg til kosmetisk leire

Du kan bruke Nanoil Hyaluronic Face Serum for å lage leirebaserte ansiktsmasker. Serumet erstatter vann og gir masken din en ideell konsistens i tillegg til ekstra fuktighetgivende og antieldrende egenskaper.

7. Bruk det som en fuktighetsgivende sminkebase

Føl deg fri til å blande Nanoil HA med foundation for å skape en unik og lettvektig foundation med behagelig konsistens – denne vil lett la seg spre utover huden i et jevnt lag som beskytter mot skader. Denne HA-berikede foundationen føles lett på huden, i tillegg til at den varer lenge og har fantastisk fuktighetsgivende effekt.

Om du vil, kan du bruke Nanoil Hyaluronic Face Serum før foundationen – dette gjør det til en perfekt ansiktsprimer. Takket være serumet vil sminken din vare lengre, sitte godt på ansiktet og få det til å se feilfritt ut i mange lange timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *