Rynker? Bli kvitt dem en gang for alle.

Tiden går hensynsløst forbi, og det ser ut som om den ikke kan stoppes. Vi kan imidlertid beholde vårt unge utseende og bli kvitt disse uønskede rynkene. Hvordan gjør man det? Les teksten under for å finne ut hvilken type kosmetikk du bør bruke og hvilken skjønnhetsbehandling som passer best for din hudtype.

Hvor kommer rynkene fra?

Forekomsten av rynker i huden vår er en naturlig prosess. Men noen ganger, uten å være klar over det, er vi de som gjør skade på huden vår og bidrar til utviklingen av fine linjer, furer og andre tegn på aldring. Generelt er rynker et resultat av dårlig ernæring og mangel på beskyttelse av ansikt og kropp. Lite vann i kroppen, mangel på vitaminer og mineraler, stimulanter og usunn livsstil er hovedgrunnene til at hudens tilstand svekkes. Rynker og misfarging (et annet tegn på aldring) dukker opp på grunn av intens soling, alkoholinntak, røyking av sigaretter, stress og søvnmangel. Alle disse faktorene gjør at kollagenfibrene svekkes, ansiktets fasong endres og fine linjer dukker opp i hoden, noe som med tid og stunder blir dypere og blir til rynker.rynker.jpg

Hvordan vinne kampen mot rynkene?

Det er velkjent at det er bedre å forebygge enn å kurere. Det er grunnen til at du bør ta vare på deg selv i dag. Huden begynner å aldres når vi er rundt 30 år gamle. På den alderen kan vi kalle det voksen hud. Det er karakteristisk for denne typen hud at den har stadig lavere nivå av væske, fine linjer og fregner. Videre er huden kanskje tørr, matt og sliten. Heldigvis for oss er det måter som hjelper til å beholde vårt yngre og vakrere utseende. Du kan kjempe mot rynkene hjemme i tillegg til på skjønnhetssalongen.

Hjemme bør du bruke kosmetikk ment på voksen hud ved første aldringstegn jevnlig. Det er viktig at disse produktene blant annet inneholder: Vitamin E, Coenzym Q10, kosmetiske oljer, collagen og elastin. En veldig viktig del av hverdagspleien er peeling. Avskalling av epidermis gjenoppretter yngre og sunnere hud, hjelper til med å bli kvitt misfarging, fine linjer og andre skjønnhetsfeil. Ikke glem ansiktsmasker og antialdringskremer, som kan støtte deg i kampen mot rynkene. Hva annet kan du gjøre for huden din? Du bør drikke rundt 1 liter vann hver dag, i tillegg til å inkludere frukt og grønnsaker som er rike på vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, få god søvn og trene.

Og hvilken behandling er best for hud med de første aldringstegnene i en skjønnhetssalong? Du trenger ikke nødvendigvis plastisk kirurgi eller invasive skjønnhetsmetoder. Du kan bruke kjemisk eksfoliering, mesoterapi, ansikts- og kroppsløfting eller laser. Du bør også huske at kun systematisk gjentatt behandling med noen ukers mellomrom kan gi deg resultatene du ønsker deg. Du kan velge noe kosmetikk ved hver behandling slik at de i tillegg tar vare på huden din. Og husk at du ikke trenger å velge det selv, spør skjønnhetspleieren din om å hjelpe deg. Ønsker du deg et ansikt med glatt og ungt utseende, la profesjonelle ta seg av deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *