Perfekt sminkefjerning med Biphasic av Diego Della Palma

biphasic-remover.jpgEnhver kvinne som tar godt vare på skjønnheten sin vet hvor viktig sminkefjerning er. Fremfor alt avgjør rensingen utseendet og tilstanden til huden, og det betyr også – sminke. Derfor vil kvinner som setter pris på et pent utseende, elske Biphasic Remover av Diego Dalla Palma.

Biphasic Remover av Diego Dalla Palma anbefales for fjerning ansikts-, øyen- og leppesminke (selv vannfast). Den passer alle hudtyper, selv sensitiv hud. Pakningen (5 Oz-flaske) er transparent, så du kan lett se innholdet. Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma er et tofase-produkt. Hva betyr det? Som navnet selv sier har produktet to faser: en vannløsning og en fet, oljebasert base. Toppfasen er den fete (den har hvit farge og godt synlig i flasken), og bunnfasen er vannløsningen (blå). Før bruk må du riste flasken så begge fasene blandes og kan fjerne sminken grundig.

Biphasic Remover fra Diego Dalla Palma inneholder noen svært viktige ingredienser som smelter bort sminken og tillater god hudpleie. Disse er blant annet: vitamin A og C, kalsium, glyserin, grønnsaksekstrakt (mango og Calendula officinalis) og parfyme. Disse stoffene skal gi fuktighet, glatte ut, forfriske og berolige huden. På den ene siden må de være svært effektive og ha sterk effekt, men på den andre siden bør de være skånsomme for å gi næring til området rundt øyne og lepper, som har sensitiv hud.

Før bruk må flasken ristes for at fasene skal blandes. På bomullspaden tar du på en liten mengde av produktet og renser fjeset for foundation og pudder med sirkelbevegelser. Fjerning av øyen- og leppesminke ser litt annerledes ut. Leppestift og lipgloss fjernes ved å legge bomullspaden dobbelt. Med kanten av paden fjerner du lipliner og deretter resten av leppestiften. Fjern øyensminken ved å presse bomullspaden med Biphasic Remover mot øyelokkene for å smelte bort øyenskygge og mascara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *