Hvordan se fresh ut uten sminke?

Kom du akkurat opp av sengen og ser allerede trett ut med de mørke ringene under øynene etter en søvnløs natt? Ingen grunn til bekymring! Heldigvis finnes det flotte måter å se fresh ut. Og det beste er at du kan teste alle hjemme.

Utmattelse, mørke ringer under øynene og hovenhet er resultatet av en søvnløs natt. De forringer ansiktet, og videre må vi dekke dem hver morgen med rask sminke mens vi kjemper mot klokken. Hva kan hjelpe oss? Har du virkelig ikke tid til morgenforberedelsene kan du bruke ett av disse to rådene. Len deg fremover, så hodet er nærmere knærne. Du trenger ikke å være laget av gummi for å gjøre det; bare bøy deg litt i hogten. Som et resultat flyter blodet raskere ned til hodet og ventilerer cellene i epidermis. Huden din blir mer rosa og glødende. Den andre metoden handler om riktig klesvalg. Når du er sliten bør du ikke gå med svarte bluser, men noen som har en nyanse som er nærmere hudtonen din. Det gjør at du vil se uthvilt og energisk ut.fresht-utseende.jpg

Har du mer tid om morgenen kan du prøve andre måter å forfriske huden på. Ansiktsvask med vann med isbiter vil øke blodsirkulasjonen, og du vil føle deg våken og avslappet. Huden din vil være rosa, regenerert og lett. Husk at trening, spesielt ute i frisk luft, ikke bare er bra for å forbrenne kalorier. Bevegelse ventilerer hudcellene, hjelper å rense kroppen for giftstoffer (de fjernes sammen med svetten) og øker endorfinnivået.Til vanlig bør du drikke minst en liter vann for å hydrere kroppen og bremse aldringsprosessen. Hydrert hud virker yngre og vakrere. ikke glem å drikke et glass vann rett etter at du våkner på tom mage. På denne måten øker du forbrenningen. På hvilken annen måte kan du bli kvitt mørke ringer under øynene etter en søvnløs natt? Legg to skjeer i fryseren i 10 minutter. Legg dem så på huden i øyeområdet og på øyelokkene. Blodsirkulasjonen forbedres, de mørke ringene og hovenheten forsvinner, og huden vil se fresh og glødende ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *