TOPP 10: RANGERING AV ØYENBRYNGELER – VELG DEN BESTE

Øyenbryn stylet med gel har vært en hit de siste sesongene. I mange år nå, har fokuset i sminkeverdenen vært på vakkert stylede, formede og presist aksentuerte øyenbryn. Dersom du drømmer om å få til denne looken, bør du velge en god øyenbrynsgel: uten den kan du ikke gjøre noen ting! Hvilken øyenbrynsgel anbefaler du? – om du er en av sminkeelskerne som skriver slike spørsmål inn i søkemotorer, har du akkurat funnet svaret ditt. Sjekk ut våre favoritter og velg den beste for deg!

øyenbryn styling gel

Hva kan du forvente?

Hva slags effekt vil du få fra en øyenbrynsgel? Hvordan vil øyenbrynssminken din se ut? En god øyenbrynsgel vil holde hårene på plass, samt holde øyenbrynene dine børstet gjennom og stylet slik du ønsker. Sminken din vli holde seg dagen lang! Den beste øyenbrynsgelen vil alltid gi deg effekten av laminerte øyenbryn. Det er et produkt som fikserer hårene, styler og børster dem i en annen retning enn den de vokser i. Det er derfor dette er den beste måten å style øyenbrynene dine på dersom du har bustete og vanskelige øyenbryn med hår som peker i forskjellige retninger! Det er også et godt alternativ for øyenbrynslaminering – mange kunder prøver øyenbrynsgeler for å prøve ut effekten før de bruker mye penger på behandlinger.

RANGERING AV ØYENBRYNSGELER – VELG DEN BESTE

Hvordan fungerer den beste øyenbrynsgelen? Ikke bare prøv og feil – vi er her for å spare deg både tid og penger! Sjekk ut listen vår nedenfor og finn favoritten din slik at du alltid kan gjøre et vellykket kjøp!

1. Nanobrow Lamination Gel – øyenbrynsgel

nanobrow lamination gel

Effekten av laminerte øyenbryn? Denne gelen gjør det mulig! Produktet sikrer perfekt stylede øyenbryn og fikserte hår, akkurat slik du har drømt om. Ikke rart at Nanobrow er en øyenbrynsgel som ofte anbefales. Den holder brynene i sjakk og finnes både som fargede versjoner og en klar versjon, som passer alle typer øyenbryn. Du velger selv hvilken variant som blir din favoritt! Dette er utvilsomt den beste øyenbrynsgelen, siden den former øyenbrynene perfekt, men ligger ikke tungt på hårene eller klistrer dem sammen. Den har ingen klebrig, sirupsaktig formel, og børsten er et mesterverk – den er ideell for å børste, separere og skulptere øyenbrynene. Nanobrowgelen har tre nyanser som matcher både varme og kalde hudtoner. Dette er et unikt produkt for en god pris. Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden nanobrow.no

Nanobrow Lamination Gel – anmeldelser

Anmeldelsene er enstemte: det er den beste øyenbrynsgelen til en rimelig og attraktiv pris. Spiralbørsten til Nanobrow Lamination Gel er legendarisk – mange bruker innrømmer at de fortsetter å bruke den selv etter å ha brukt opp produktet, siden den børster gjennom og separerer hårene såpass godt. Nanobrow er en anbefalt øyenbrynsgel. Vi er glade for at det finnes et slikt fenomenalt produkt der ute!

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

En godt, klar øyenbrynsgel? Da bør du vurdere Givenchy Mister Brow Groom! Mister Brow Groom er en klar gel som lar deg style øyenbrynene dine perfekt, samt gir et naturlig resultat uten at den føles stram på huden. Anbefales denne øyenbrynsgelen? Mange Makeup-artister liker den virkelig! Om bare prisen hadde vært mer budsjettvennlig…

Givenchy Mister Brow Groom – anmeldelser

Den er raskt-tørkende og ikke-klebrige formelen kommer til å tiltrekke deg. Denne øyenbrynsgelen er elsket for sin pleiende vitamin B5. Den veldesignede børsten er enkel å bruke.

3. Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel

Vi fleiper ofte at Anastasia Soare kunne ha skrevet en hel bok om øyenbryn – det ville sikkert blitt en bestselger umiddelbart. Er Dipbrow-gelen også en hit? Det er absolutt et luksusprodukt som gir fantastiske sminkeresultater. Den anbefales også ofte: formelen holder hårene  sjakk dagen lang. I tillegg er denne gelen sammensatt av jevnende kamille som pleier hårene.

Anastasia Beverly Hlls DIPBROW Gel – anmeldelser

Profesjonelle stylister elsker dette luksusproduktet fordi klientene deres alltid blir fornøyde med sminken. Dessverre er gelen fra Anastasia BH litt overpriset, men hva annet kan man forvente fra produkter laget av selveste «øyenbrynsdronningen»?

4. Glossier BOY BROW

Akkurat som produktet fra Anastasia BH, er denne øyenbrynsgelen ikonisk. Denne ble lansert i 2015 og den fikk utrolig popularitet over natten. Glossiers Boy Brow er en mye anbefalt øyenbrynsgel, ofte nevnt i skjønnhetsmagasiner. Den er likt for den tykke formelen og holdbarheten. Du kan velge mellom fire forskjellige nyanser og en klar versjon.

Glossier BOY BROW – anmeldelser

Talløse brukere sier at dette er en utrolig god øyenbrynsgel. De roser den for den lette, men samtidig tykke formelen som gir myke og fluffy øyenbryn. Perfekt for de som elsker minimalistisk sminke.

5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Benefit Gimme Brow er et velkjent produkt og produsenten sier at den gir en utrolig volumboost. Det er åtte farger å velge mellom og nyansene er nøytrale. Denne øyenbrynsgelen styler og definerer øyenbryn, og etterlater dem pent utfylte og definerte.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – anmeldelser

Benefit Gimme Brow er et velkjent produkt og en av de mest populære øyenbrynsgelene takket være holdbarheten. Profesjonelle makeup-artister anbefaler den for de som har delikate, tynne øyenbryn.

6. Kylie Cosmetics Kybrow Gel

En populær øyenbrynsgel laget av berømte Kylie Jenner – en amerikansk reality-stjerne, modell og kjendis. Gelen finnes kun som en klar variant. Den klare formelen tørker raskt og, ifølge produsenten, gir ikke en stram følelse på huden.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – anmeldelser

Denne øyenbrynsgelen er et populært valg og ofte anbefalt. Er den kjent bare fordi den er laget av en kjendis. Ikke egentlig! Mange sier at denne øyenbrynsgelen fikserer brynene ekstremt godt og holder hårene på plass hele dagen.

7. Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

En god øyenbrynsgel! Estée Lauder beviser at en klassisk børste i kombinasjon med fibrene in formelen er ganske imponerende! Sitter den lenge? Øyenbrynsgelen fra Estée Lauder overlever absolutt på brynene hele dagen. Den ovenfornevnte kombinasjonen av de spesielle fibrene fyller ut tomrom og bygger opp hårenes volum.

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint – anmeldelser

Dette er en mye anbefalt øyenbrynsgel takket være de flotte nøytrale nyansene. Produsenten skriver om en «spesialdesignet børste» selv om vi vet veldig godt at den ikke er så unik som de påstår. Den beste øyenbrynsgelen bør være utstyrt med en spiralbørste – flere meninger og kommentarer online viser at dette er tilfellet.

8. TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax

Denne klare øyenbrynsgelen har blitt populær takket være at den ble lansert av et anerkjent sminkemerke – det velkjente Too Faced. Vi husker fremdeles den ikoniske «Better Than Sex»-maskaraen, men spørsmålet er: er øyenbrynsgelen bedre enn…? Den kan ihvertfall ikke være bedre enn de fleste andre gelene vi nevner her. Men den trekker oppmerksomhet med den uvanlige applikatoren, eller mer spesifikt – tre applikatorer. Her finner du en spiralbørste, en børste og en liten flat kost. Veldig fancy!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – anmeldelser

Den er spennende på grunn av innpakningen, men når det gjelder formelen – den er ikke fullt så god. De med bustete og vanskelige øyenbryn roser gjerne gelen – tre ulike applikatorer hjelper med å disiplinere usamarbeidsvillige hårstrå.

9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel

Dette er en god øyenbrynsgel av høy kvalitet. Den koniske spiralbørsten med klassisk design er likt av mange makeup-artister. Den styler og holder hårene på plass ganske bra. Denne øyenbrynsgelen gir absolutt langvarig ytelse. Den fargede øyenbrynsgelen er begrenset til… kun to farger. Det er grunnen til at flertallet av brukere velger den klare versjonen av Chanels Le Gel Sourcils. Prisen kunne vært litt mer rimelig – heller enn å betale for produktet, betaler vi for merkenavnet.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel – anmeldelser

Denne øyenbrynsgelen er verdsatt for effekten av naturlige øyenbryn.

10. Revitalash Hi-Def Brow Gel 

Revitalash har kommet inn på skjønnhetsmarkedet ved å lansere et ganske godt øyenbrynsserum. Når det gjelder øyenbryn er ting litt mindre gode. Hi-Def Brow Gel kommer absolutt til å fange oppmerksomheten med sitt atypiske design, som ligner Too Faced-produktet. Stylingsettet med børste + kost + spiralbørste fungerer godt for de med veldig bustete og vanskelige øyenbryn. To nyanser – brun og lysebryn kan være litt for lite utvalg…

Revitalash Hi-Def Brow Gel – anmeldelser

Er dette en anbefalt øyenbrynsgel? Det avhenger av hvem du spør. Du kommer til å like den om du har bryn som trenger solid styling.