Nanolash Lash Lift Kit – løftede, lengre og tykkere vipper uten å forlate huset!

Laminering av øyevipper hjemme med Nanolash

Drømmen om tykke og lange øyevipper forblir ofte utilgjengelig. Mange kvinner ønsker ikke å kaste bort tiden sin på kjedelig øyesminke, som til tross for innsatsen, fortsetter å se utilfredsstillende ut. Derfor er det verdt å ta en nærmere titt på Nanolash Lash Lift Kit. Det lar deg transformere blikket ditt uten å forlate huset.

Hva er Nanolash Lash Lift Kit?

Semi-permanente vippe-extensions er ikke for alle kvinner. Ofte blir vippene svakere og kortere etter langvarige vippebehandlinger. På samme måte tar daglig vippe-sminke, kombinert med bruk av en vippetang, mye tid. Nanolash Lash Lift Kit for laminering av øyevipper hjemme er en innovativ løsning.

Hva er dette produktet? Den enkleste måten å beskrive det på er å si at dette er et premium kvalitetssett laget for profesjonelle vippeteknikere og vanlige kvinner. Settet inneholder:

  • laminering og løfteprodukter: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3;
  • Lift Lash Glue – 5 milliliter lim for å feste silikonputene;
  • Silikonputer – settet inkluderer 3 par i størrelsene S til L;
  • annet tilbehør for å gjøre behandlingen.

Å løfte vippene hjemme med settet fra Nanolash er ekstremt enkelt og lar deg oppnå tilfredsstillende resultater. For å bekrefte disse påstandene, kan du sjekke anmeldelsene fra andre brukere på nettet. De er bare positive.

Vippeløft- og lamineringssettet fra Nanolash

Hvordan bruke Nanolash Lash Lift Kit?

Vippeløft- og lamineringssettet fra Nanolash bør ikke forårsake store problemer ved bruk. Selv om du ikke har tidligere erfaring med vippe-laminering hjemme, vil du få det til. Alt du trenger å huske er å forberede øyevippene dine grundig før behandlingen. De må være grundig rengjort og tørket.

Deretter fester du silkonputene i ønsket størrelse ved hjelp av limet som følger med pakken og begynner å påføre lamineringproduktene. De er nummererte, og du må følge rekkefølgen. Det er verdt å huske at:

  • hvert produkt skal påføres omtrent 1 millimeter fra vippekanten, og du skal gre vippene oppover med applikatoren;
  • hvert produkt skal sitte på vippene i omtrent 7-10 minutter;
  • det forrige produktet skal fjernes før du påfører det neste.

Til slutt fjerner du bare silikonputene forsiktig, og du kan glede deg over de spektakulære resultatene. Som lovet av produsenten, skal det vare i 8 uker. Imidlertid avhenger mye av den utgangspunktet til øyevippene dine. Likevel er effekten synlig fra første behandling.

Hvordan bruke Nanolash Lash Lift Kit

Hvem kan dra nytte av Nanolash Lash Lift Kit?

Det kan virke som om vippe-laminering bare er for profesjonelle vippeteknikere. Men Nanolash-merket har overrasket kvinner nok en gang! Dette vippe-løft- og lamineringsettet er designet for alle.

De med tynne og bustete vipper kan dra mest nytte av det. Det fungerer like bra på skjøre vipper uten mye volum. Vippeløftproduktene i Nanolash-settet er laget med naturlige ingredienser som gir dyp pleie til vippene.

Kombinasjonen av vippepleie og laminering skal gi de beste resultatene. Nanolash Lash Lift Kit er et helhetlig produkt. Det sikrer ikke bare lengre, tykkere og krøllede øyevipper, men regenererer dem også.

Laminering av øyevipper hjemme med Nanolash – oppsummering

Drømmen om vakre øyevipper som fremhever øynene blir til virkelighet. Nanolash Lash Lift Kit er en løsning for enhver kvinne. Med bare noen få trinn kan du enkelt utføre en helt ikke-invasiv vippebehandling som kan forvandle blikket ditt 100 %.

Denne løsningen er ikke bare rask, men også økonomisk. Settet inneholder 10 poser med produkter, noe som sikrer at du kan utføre så mange som 10 lamineringbehandlinger. Oppdag det selv og la deg endelig få lange og tykke øyevipper uten extensions.