Elixirene Elseve Magical Power of Essential Oils fra L’Oreal Paris

Hemmeligheten bak vakkert og velernært hår er ordentlig pleie. Elixir, takket være sin lette tekstur og polerte egenskaper er en av de beste måtene å gjenopprette sunt hår på. Elseve L’Oreal Paris innrømmer at inspirasjonen for å skape Magical Power of Essential Oils var tradisjoner fra hele verden. Slik kom tre Elseve-produkter til verden.

Elseve L’Oreal Paris tilbyr tre typer eliksirer, hvor hver matcher behovene til vilt hår. Formelen er basert på et kompleks av seks blomsteroljer, som er bestanddelene i Magical Power of Essential Oils.l-oreal

  • Kamomilleolje, gjenoppretter glans og gir fuktighet,
  • Linolje, stenger inne fuktigheten,
  • Solsikkeolje, gir dyp næring,
  • Lotusblomstolje, gjør glattere og beskytter,
  • Tahitisk gardeniaolje, forebygger tørrhet,
  • Roseolje, gjør håret glattere og mer fleksibelt.

Beautifying Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Den forskjønnende formelen til Elseve Elixir er for det meste hårpleie for farget hår. Elixir gir ikke bare næring til håret, men gjør hårfargen rikere ved å forebygge utvasking. Denne lyse og ikke oljete konsistensen beskytter håret etter farging, mot de skadelige effektene fra eksterne faktorer (som solstråling). På en perfekt måte gir den næring, beskytter og tøyler hår ved å gi det glans og fremheve fargens uttrykk.

Nourishing Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Nourishing formula of Magical Power of Essential Oils Elixir er et hårpleieprodukt for normalt hår utsatt for tørrhet. En rik formel med vegetabilske oljer og nærende ingredienser gjør håret glattere og beskytter det mot den skadelige effekten fra faktorer du møter i hverdagen. Det gir glans og mykhet selv til svært vilt hår.

Restoring Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Den gjenoppbyggende behandlingen fra Elseve Magical Power of Essential Oils er en formel skapt for svært tørt og skadet hår. Elixiren er lett å påføre, og er et produkt som absorberes umiddelbart og gir håret næring rett etter påføring, og gjenoppbygger fibrene fra rot til tupp. Den er dypt regenererende og nærende, og gjenoppretter hårets sunne look.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *