Hårklippeklemmen CreaClip – Hvordan fungerer den?

Liker du ikke å gå til frisøren fordi de aldri klipper håret ditt slik du vil ha det? Synes du at det ikke er verdt å betale frisøren for to bevegelser med saksen og en klipp av luggen? CreaClip er en løsning for folk som foretrekker å klippe og style håret sitt selv. Hvordan fungerer den?

CreaClip er en innovativ dings som nylig tok sosiale medier med storm. Den brukes hovedsakelig for hårklipp, men mengden videoer online viser at verktøyet er multifunksjonelt. Spesielt det at man i settet får to lengder med CreaClip – blå (kortere) klemme for å klippe luggen, og hvit (lengre) for lagdeling, klipping og styling av hår på hele lengden.creaclip.jpg

Prisen på denne tingesten er ikke så lav, men det er en nyhet på markedet, så det er ingen overraskelse. CreaClip har billigere motsvar som kan kjøpes online, som på nettsider med kinesiske produkt. Hvordan fungerer og presenteres denne tingen som har tatt kvinner over hele verden med storm?

Strukturen til CreaClip ligner på den lange klemmen for åpne matposer – lang, med to deler og festet med en spenne. Det er en rad med tenner inni, som hjelper til med å holde klemmen på plass i håret. På utsiden av CreaClip er det en liten beholder med væske og en peker som ser ut og fungerer som en vater – den hjelper til med å se om håret er klippet jevnt. Det interessante er at miniatyrvateren er festet slik at den kan vris, avhengig av hvilken klipp du vil gjøre (som biaslugg).

Ved å bruke noen få enkle regler (sette klemmen på utgredd hår, ta den av nedover, forsiktig klipping, bruk av virkelig skarpt klipperedskap og å huske at vateren er avhengig av tyngdekraften slik at du må sitte stille) er du garantert at CreaClip gjør stylingen betydelig enklere, noe du vil kunne gjøre hjemme. CreaClip lar deg: lagdele uten å miste lengde, klippe pannelugg eller bob, korte håret i rett linje eller V-form, lagdele hele lengden og mye mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *