Tangle Teezer – Tre nye varianter av den ikoniske hårbørsten

tangle-teezer.jpgTangle Teezer er en britisk klassiker som finnes i nesten hver eneste toalettveske hos hver eneste kvinne. Det er en hendig og effektiv hårbørste som gjør børstingen mye enklere, og stimulerer røttene med sin originale og gjennomtenkte fasong. Den er designet av britiske hårstylister, og har nylig fått tre nye varianter – vannfast Tangle Teezer, med håndgrep og for barn.

Når han designet sin første Tangle Teezer trodde ikke Shaun Pulfrey at den ville bli en bestselger verden over. Hva er fordelene til Tangle Teezer? Denne ikoniske børsten forhindrer floket og statisk hår, børster det perfekt ut og takket være den gjennomtenkte fasongen forhindrer den brukket, skadet eller utfalt hår og flisete tupper. I tillegg gjør den håret silkeglatt og glansfullt mens den stimulerer hodebunnen med bustmassasje. Et stort pluss ved Tangle Teezer er hvor lett det er å rense børsten, og dens ergonimiske fasong.

Med begynnelsen av året kom også nyhetene fra Tangle Teezer. La oss introdusere deg for tre nye versjoner av Tangle Teezer, som beholder egenskapene til den tradisjonelle børsten, men også passer spesifikke behov til brukerne.

TANGLE TEEZER MED HÅNDTAK

Tangle Teezer med håndtak er et nikk til folk som ønsker å bruke denne ikoniske børsten, men som foretrekker et tradisjonelt håndtak og ikke blir vant til den uvanlige fasongen på Tangle Teezer. Håndtaket gjør det lettere å børste hår som lett får floker, men også gjøre det mulig å samtidig style med hårføner og Tangle Teezer.

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer i Aqua Splash-varianten gjør det mulig å bruke børsten selv i dusjen, over havet, i svømmebassenget eller på spa. Tangle Teezer Aqua Splash er en fullstendig vannfast børste med ergonomisk fasong som passer hodets fasong.

TANGLE TEEZER FOR BARN

Mødre vet hvor vanskelig det er å børste barnas hår. Tangle Teezer Magic Flowerpot er en hårbørste designet for barn, slik at børsting er lett og trivelig for de små. Hårbørsten er formet som en blomst og er liten, hendig og plassert i en spesiell holder som også kan brukes til å oppbevare f.eks. hårklemmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *