Balsam med spesiell oppgave: Dizzolvâ’it fra Cailyn

For å rense ansiktene våre bruker vi vanligvis sminkefjerner. Men hva ville du sagt om balsam? Cailyn-merket skapte en dyptrensende og fuktighetsgivende balsam. Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm fjerner ikke bare skitt og alle spor av sminke, men masserer og revitaliserer ansiktshuden i tillegg.dizzolv-acirc-euro-trade-it.jpg

Hvordan virker dette mirakelproduktet?

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm fra Cailyn har ganske hard form. Kun etter at den har kommet i kontakt med varm hud blir formen mer plastisk og minner om balsam. Du må påføre produktet på tørr ansiktshud ved hjelp av applikator eller rene hender. Utfør så ansiktsmassasje med sirkelbevegelser. Sminken smelter og forsvinner umiddelbart, og gjør ansiktet ditt rent, smidig og strålende. Sammen med produktet forsvinner også bakterier og skitt som har samlet seg på ansiktet i løpet av dagen. Porene renses for all talg og døde hudceller. Mens vi fjerner sminken kan vi utføre massasje, som booster blodomløpet og støtter cellefornyelsen, og gjør at vi føler oss avslappet.

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm fra Cailyn brand er bra for alle hudtyper. Den løser opp solkrem, foundation og selv den mest standhaftige, vannfaste sminken. Videre er balsamen svært næringsrik for huden, takket være de verdifulle urtesammensetningene. Blant mange kan vi nevne: papaya, ringblomst, granateple, aloe og sitronekstrakt. Folk med allergier bør være forsiktige, siden Dizzolv’its balsam også inneholder ingredienser som kan være skadelige for dem, hovedsakelig PEG, som er fyllstoff og aroma.

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm fra Cailyn kommer i en lyserosa krukke. Vi kan velge mellom to størrelser: 50 g og 100 g. Det følger med en liten spatel med hver krukke, for å gjøre påføringen av produktet lettere. Det er svært komfortabelt, fordi det begrenser fingrenes kontakt med produktet, og minster risikoen for at bakterier formerer seg i produktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *