Øyenbrynssminke med Nanobrow Microblading Pen – Hva bør du vite om denne pennen?

Å sminke øyenbrynene dine med en penn er en enkel måte å gi dem en tykkere look og å fylle ut tomrommene. En øyenbrynspenn er et lite og praktisk produkt for å style øyenbrynene dine presist, fylle dem ut, definere dem og forme dem. Den syltynne tuppen lar deg definere fasongen til øyenbrynene dine og fylle ut tynne områder. Den spesialdesignede applikatoren, inspirert av microbladingteknikken, er designet for å tegne linjer så tynne som én millimeter og etterligne ekte øyenbrynshår. Tegn brynene dine med feathering-teknikken, hår for hår, og få et ekstremt naturlig resultat. Det ligner på resultatet du får av microblading – helt uten at du behøver å tatovere øyenbrynene dine!

Hvordan fungerer øyenbrynspennen fra Nanobrow?

  • ➜ Definerer øyenbrynene og lar dem se tykkere ut
  • ➜ Fyller ut tomrom med hårlignende strøk som etterligner ekte øyenbrynshår
  • ➜ Gir et raffinert, men naturlig resultat
  • ➜ Gir langvarig og vannfast sminke som holder hele dagen
  • ➜ Er et trygt alternativ til microblading

Microblading eller en øyenbrynspenn fra Nanobrow?

Microblading

Microblading av øyenbrynene er en populær teknikk som gir semi-permanent sminke og kan hjelpe med å forbedre fasong, tykkelse og farge på brynene, spesielt for de som har smale og tynne øyenbryn. Denne behandlingen gjøres i skjønnhetssalonger av spesialister som har fått grundig opplæring og har erfaring innenfor feltet.
Teknikken bruker et tynt blad kalt en «feather» og pigment som legges under huden for å gi presise, individuelle linjer som ligger i øyenbrynshårenes naturlige vekstretning. Slik legges pigmentene inn under huden og gir en semiparmanent effekt av fulle øyenbryn. Behandlingen tar ca. 2-3 timer og resultatene varer i opptil 2 år.

Nanobrow Microblading Pen

Den presise øyenbrynspennen fra Nanobrow er en verdig rival til microblading. Det er et ekstremt hjelpsomt produkt for daglig styling av øyenbrynene, spesielt for de som sliter med tynne og smale øyenbryn. Ved hjelp av bittesmå hårlignende strøk som ser utrolig mye ut som ekte hårstrå, kan du fylle ut øyenbrynene dine der de trenger ekstra volum, eller fylle ut ujevnheter. Øyenbrynspennen fra Nanobrow kommer i form av en praktisk penn med en small tupp som gjør det enkelt å påføre produktet. Den vannfaste formelen sikrer langvarig øyenbrynssminke som holder i 24 timer helt uten touch-ups gjennom dagen. Du kan være sikker på at øyenbrynene dine sminket med denne pennen tåler varme, trening eller svømmebassenget.

Nanobrow Microblading Pen

Hvordan legge sminke med en øyenbrynspenn?

Før du bruker øyenbrynspennen må du børste brynene med en spiralbørste eller øyenbrynskam. Fyll deretter lett ut brynene med raske, korte strøk.

Plasser tuppen til pennen vinkelrett på øyenbrynene slik at kun tuppen er i kontakt med huden. Slik tegner du svært presise linjer som du ikke kan skille fra ekte øyenbrynshår. Tilt pennen lett og lag tynne linjer i hårenes vekstretning.

Synes du det er vanskelig? Om du bare så vidt har begynt å bruke en penn til å legge øyenbrynssminke, kan du øve på baksiden av hånda. Dersom du gjør noe feil, trenger du bare å finne frem sminkefjerneren og gjøre de nødvendige justeringene. 🙂

Viktig! Husk å tegne linjene i korte strøk for å etterligne ekte øyenbrynshår. Bare pass på å ikke overdrive.

Semi-parmanent sminke er en forpliktelse, og med Nanobrowpennen kan du style øyenbrynene dine forskjellig hver dag, samtidig som du perfeksjonerer ferdighetene og øyenbrynslookene dine. Resultatet er det samme – fulle, tykke og naturlig definerte øyenbryn hver dag. Se selv!

Vil du lære mer? Sjekk ut nanobrow.no.