Erstatt kosmetikken med Aspirin!

Aspirin, også kjent som acetylsalisylsyre (ASA) er en populær medisin som finnes i medisinskap i nesten hvert eneste hjem. Aspirin C brukes hovedsakelig til å lindre smerte, redusere inflammasjon og å få ned feberen. Det som kan være overraskende er at Aspirin like gjerne kan brukes i kosmetikk.

Ønsker du å bruke Aspirin C i skjønnhetsbehandlingene dine hjemme, bør du kun bruke brusetablettene. De er lette å blande med andre ting, noe som hjelper deg å lage ‘Do It Yourself’ hudpleieprodukter. Hvordan kan Aspirin brukes i kosmetikk?aspirin.jpg

1. Behandle fett hår

Blir håret ditt fett for ofte? Må du vaske håret hver dag? Hvis svaret er ja, bør du prøve å vaske håret med en blanding av vann og Aspirin (for å være mer nøyaktig, to tabletter Aspirin for hver halve liter vann). Det å vaske håret med en slik blanding, og skylle med rent vann etterpå, er en effektiv metode å redusere talgmengden på.

2. Vellykket kamp mot akne

Akne er en type skjønnhetsfeil som påvirker, eller har påvirket, så godt som alle. Kampen mot kvisene er virkelig en hard nøtt å knekke. Heldigvis kan du alliere deg med Aspirin i denne ujevne kampen. Finn frem en tablett Aspirin C, knus den og bland den med en liten mengde vann slik at du får en slags stappe. Nå tar du på blandingen på aknemerkene, lar den være på i noen minutter, og så renser du det selvsagt av etterpå.

3. Aspirin-ansiktsmaske

Ansiktsmaske laget av aspirin er like effektiv som andre, vanlige produkter som vanligvis brukes for å glattgjøre og rense huden. Lag til en skje med tykk, naturlig yoghurt, en skje naturlig honning, litt varmt vann og omtrent 3 brusetabletter med Aspirin C. Bland sammen ingrediensene slik at du får en konsistens som gjør at du kan ta blandingen på ansiktet, og la den være på i 10-15 minutter.

4. Lindring for sprukne hender

Problemet med sprukne og såre hender er alltid til stede, spesielt om høsten og vinteren. Det å ta på en blanding av Aspirin og sitronjuice er en effektiv metode for å mykgjøre og lysne huden på hendene. Det kan også sies at den samme blandingen fungerer fint for å eliminere uønsket lukt fra hendene. Løs opp et par tabletter Aspirin i vann og press ut juicen fra en sitron. Legg hendene ned i blandingen og la dem være dekket med vann i noen minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *