DIY Lash Extensions fra Nanolash – sjekk ut disse punktvippene i dag!

klynge vipper

Enhver kvinne drømmer om tykke og vakkert buede vipper. Nå kan du få til denne effekten på kun 10 minutter uten å forlate huset. Nå er det på tide å se nærmere på DIY punktvipper fra Nanolash, som har revolusjonert skjønnhetsmarkedet!

Hva gjør DIY vippe-extensions verdt å prøve?

Øyenvipper gir den vakreste rammen for øynene våre. Nesten alle kvinner kan si seg enige med dette. Dessverre kan naturlige vipper være ganske problematiske. Som regel er de ikke så lange og tykke som vi skulle ønske de var, og de mangler definisjon. I tillegg er livssyklusen til en øyenvippe kun 2 til 4 måneder, hvoretter den faller ut.

Så det er generelt sett fysisk umulig å få en tykk rekke med naturlige vipper. Derfor er det verdt å velge vippe-extensions. Med denne enkle behandlingen kan alle kvinner få resultatene de alltid har drømmet om.

Dessverre kan de å få vippe-extensions hos en vippetekniker by på problemer. Ikke bare tar det lang tid, men de har også en negativ virkning på de naturlige vippene. Det viser seg at dette ikke er den eneste metoden for å få øyenvipper som Kim Kardashian.

DIY punktvipper fra Nanolash har nylig dukket opp på skjønnhetsmarkedet. Du kan sette dem på hjemme på kun 10 minutter og nyte en vippelook som skal vare så lenge som 5 dager.

Nanolash DIY Lash Extensions er myke og fleksible, og de etterligner naturlige vipper perfekt. Takket være det faktum at vippelooken laget med DIY punktvipper ikke er permanent, kan du fritt endre på og justere den etter dine behov.

falske vipper

DIY Eyelash Extensions – hva er verdt å vite om disse punktvippene?

DIY Eyelash Extensions finnes i ulike varianter. Du kan velge mellom:

  • en enkeltpakke med falske vipper – den inneholder 36 punktvipper for DIY-bruk i 3 ulike lengder og med 8 stiler å velge mellom;
  • a komplett vippe-extensionssett – settet, bortsett fra punktvippene inneholder en bonder, en vippeapplikator, en sealer og en Nanolash remover.

Det er verdt å nevne at DIY Lash Extensions er et ekstremt effektivt produkt. I gjennomsnitt trenger du 4-5 punktvipper per applikasjon. Derfor holder én pakke til opptil 4 behandlinger.

Hvordan sette på punktvipper fra Nanolash?

Hvordan sette på vippe-extensions? Det viser seg at å bruke vippene til Nanolash er ekstremt raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å følge produsentens anvisninger, som følger med i pakken. Disse ferdiglagde punktvippene for hjemmebruk kan settes på i 3 enkle steg:

  • legg på et lag med bonder og vent i 30-60 sekunder til den blir klebrig;
  • fest punktvippene ca. 1 mm unna hårroten ved hjelp av applikatoren;
  • press punktvippene fast med applikatoren og dekk vippene med sealer for å bli kvitt det klebrige laget.

Hele prosessen skal ikke ta deg mer enn 10 minutter, og det skal holde i minst 5 dager. Nanolash DIY Lash Extensions passer til øyefasongen og det svarte båndet skjule smart festepunktet der de falske vippene møter de naturlige vippene dine.

falske øyevipper

DIY Lash Extensions – gjør-det-selv vippe-extensions har blitt en virkelighet!

Nanolash DIY Eyelash Extensions er et premiumprodukt. De lette, myke og luksuriøse punktvippene fra Nanolash viser seg å være fantastiske for å gjøre DIY vippe-extensions hjemme. De er praktiske og enkel å sette på, i tillegg til at de skal holde i opptil 5 dager.

Takket være de ulike lengdene på punktvippene, kan kvinner enten velge Russian Volume-vipper eller en naturlig vippe-look for daglig bruk. Du kan enkelt eksperimentere med vippe-lookene dine frem til du får ønsket resultat.