Creamy conditioner ELSEVE Magical Power of Essential Oils

I L’oreal Elseve Magical Power of Essential Oils-kolleksjonen finnes det syv produkter designet for intensiv pleie av tørt og vilt hår. Blant Elseves hårpleieprodukter finner vi creamy conditioner. L’oreal-kolleksjonen er basert på seks blomsteroljer.

Hva er så innovativt med formelen til creamy conditioner fra Elseve?l-oreal.jpg

Det er ikke mange produsenter som vil legge arbeid i å skape en balsam som stikker seg ut med noe nytt. L’oreal Paris tok utfordringen og patenterte et kompleks av seks vegetabilske oljeekstrakter som beriker Magical Power of Essential Oils-serien. Creamy Conditioner virker takket være innholdet til blomsteroljeekstraktene, nemlig:

  • kamomilleolje (intens næring og perfekt glød),
  • linolje (dyp fuktighet),
  • solsikkeolje (næring og gjenoppretting av glød),
  • lotusblomstolje (gir næring, beskytter og gir mykhet),
  • Tahitisk gardeniaolje (forhindrer tørrhet),
  • roseolje (styrke og fleksibilitet).

Hvilke fordeler får man ved å bruke Magical Power of Essential Oils creamy conditioner?

Balsamen fra den nyeste Eveline-serien er for det meste et komplement til den omfattende gjenoppbyggingen av håret fra Magical Power of Essential Oils-sjampoen. Balsamen er ment å støtte opp om virkningen til sjampoen, siden begge har en lignende formel for pleie av tørt hår. Beriket med seks vegetabilske oljer er balsamen den beste nærende behandlingen for hele lengden av tørt hår. Gjenoppbygging av sunn glød og vitalitet er enkelt med denne kremete balsamen for vilt hår. Balsamen gjør det lettere å gre ut håret, glatter ut og mykner opp lokkene.

For best virkning bør du prøve 3-stegsritualet for å gi næring til svært tørt hår – bruk Elseve Magical Power of Essential Oils sjampo, og bruk deretter balsamen og eliksiren fra samme serie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *