Color Minded Sulfate Free – Sjampo for farget hår

Hårfarging innebærer alltid en viss risiko for skadet hår, uansett hvor god fargen er og hvor mange nærende ingredienser det er i produktene man bruker etter fargingen. Med tiden blir håret matt og mister den friske fargen i den naturlige prosessen med å skylle pigmentet bort. For å håndtere disse problemene kan man prøve Bumble and Bumble med sin Color Minded Sulfate Free Shampoo. Hva kan Bumble and Bumble tilby? Hva er egenskapene til Color Minded Sulfate Free Shampoo?

Color Minded Sulfate Free Shampoo er hovedsakelig et hårpleieprodukt uten sulfater. Sulfater tørker ut håret betydelig, og det er dette du må unngå. Det er grunnen til at det ikke er noen skadelige ingredienser i Bumble og Bumbles produkter. Takket være en slik formel vasker sjampoen farget hår skånsomt, og sikrer samtidig en naturlig pH-balanse for hodebunn og hår.bumble-and-bumble.jpg

Color Minded Sulfate Free Shampoo fra Bumble and Bumble støtter fargepreparatene og forbedrer egenskapene deres i lang tid etter farging. Når man farger hår, spesielt med intense farger, er det verdt å investere i et produkt som effektivt holder på fargeeffekten, og fargen holder seg frisk lengre. Bumble and Bumble brukte den komplekse teknologien i Colour Protection i alle produktene fra denne kolleksjonen, noe som garanterer vellykket hårfarging og varig farge.

Ved å bruke Color Minded Sulfate Free Shampoo – men også andre produkter fra samme kolleksjon, som balsam på tube, stylingpreparat og balsam med UV-filter – gir vi håret en sunn glans. Takket være to polymer, som strammer opp hårstrukturen, kan du unngå misfarging, fargetap eller matthet. Bumble and Bumble Shampoo lager en beskyttende film over håret som forhindrer at fargen skylles bort, og gir også fuktighet og næring til hårfibrene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *