Spesiallaget sett: Eternity av Calvin Klein

calvin-klein.jpgDet er viden kjent at et godt sett med kosmetikk kan gjøre enhver kvinne glad. Enda større glede kan oppnås når produktene er laget av noen så berømt som Calvin Klein – en av de beste motedesignerne.

Denne gangen har Calvin Klein designet to nye produkter basert på blomsterdufter, og disse er parfyme og dusjgelé. Settets viktigste duftmotiv er Eternity-parfymer. I disse er de blomstrende duftene hovedsakelig: sitrus, mandarin og salvie, og vi kan lukte dem først, men de forsvinner rett etter påføring. Lilje, rosa, fiol, jasmin, liljekonvall, rose og pinseliljer vil snakke til hjertet ditt, og disse forblir på huden din noe lenger. Men de viktigste luktene i Eternity-duften av Calvin Klein er: sandaltre, patchouli, moskus og harpiks. De er produktets base og forblir på huden lengst. Det er verdt å vite hvor på kroppen man bør påføre parfymen for langvarig duft, og det er: håndledd, huden bak ørene, mellom kragebenene og brystene, arm- og knekroken.

Hvilke produkter finner vi i Eternity-settet fra Calvin Klein?

Vi finner selvsagt parfymer og dusjgelé under samme navn. I noen av de større apotekene og parfymeriene er det også tilgjengelig sett med body lotion. Hvilke produkt vi velger avhenger bare av våre behov og hva vi foretrekker. Uansett blir vi fornøyd med valget vårt. Hvordan parfyme virker trenger ikke å forklares til noen. Vi bruker dem hovedsakelig til å trekke oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Hva med dusjgelé og body lotion? Først og fremst bruker vi dem for å rense, friske opp og slappe av etter en lang dag på arbeid. Produktene mykner opp, gir fuktighet og etterlater huden vår glatt å ta på. Takket være de produktene blir kroppen enda glattere og omgir oss av blomsterdufter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *