Profesjonelle hårpleiebehandlinger. Hvilke av dem er en ekte hit?

Visste du at et besøk hos frisøren ikke alltid involverer stussing, fargebehandling eller styling? Nå om dagen etterlater kvinner håret sitt i hendene på profesjonelle for å motta en ordentlig og grundig gjenoppbyggende og styrkende behandling. Se selv hva de mest populære og effektive hårbehandlingene på salong består av.

Ofte gir ikke hjemmebaserte hårbehandlinger ønsket resultat. Balsamer, masker og oljer gjør underverker om de brukes regelmessig, og derfor må du smøre deg med tålmodighet fordi effektene kommer etter tid. Jo mer skadet og svakt håret er, jo lengre må du vente på forbedringer. I dette tilfellet er det verdt å se over de profesjonelle hårbehandlingene, fordi det er mulig at en av disse vil bli en sensasjonell løsning for deg og hårproblemene dine.

TOPP 8 PROFESJONELLE HÅRBEHANDLINGER

1. Trikologisk Rensende Skrubb for Hodebunnen

En gang i blant bør du rense hodebunnen grundig for å forhindre at du ender opp med flassing, og for å beskytte håret fra uttynning. Det er ikke mange som er klar over at den vanlige hårvasken ikke er nok. Oppbygging av kosmetiske produkter eller oljerester i tillegg til døde hudceller kombinert med talg skaper et ugjennomtrengelig lag som kun kan fjernes skikkelig ved hjelp av en trikologisk rensende skrubb. Denne kan utføres hjemme ved å kombinere en naturlig olje med eksfolierende partikler (for eksempel sukker, salt eller bringebærfrø). Derimot er en behandling på salong raskere og gir mye bedre resultat fordi den utføres ved hjelp av ultralyd.

2. Keratinbasert Hårrettende Behandling

Kun noen få mennesker vet at hårretting med keratin er en behandling som hovedsakelig er rettet mot gjenoppbygging av håret. Faktisk er silkemykt og rett hår bare en heldig bivirkning av behandlingen. Den kommer som resultat av reparering av skader i håret ved å tilføre nødvendig keratin – et protein som utgjør hovedstrukturmaterialet i håret. Om vi snakker om de mest populære profesjonelle hårbehandlingene, er det verdt å nevnte at keratinretting er blant de aller oftest utførte behandlingene på salonger rundt om i verden.

3. Mesoterapi for Hodebunnen

Dette er en hårbehandling som ofte anbefales av frisører. Det finnes mange ulike valgmuligheter for denne behandlingen. Mesoterapi kan utføres nålefritt (virkemidler introduseres inn i huden ved hjelp av elektriske ladningsfelt), med mikronåler (en spesiell nålerull brukes) eller nåler (involverer injisering av næringsstoffer). Uansett metode er den en profesjonell hårbehandling som kan hjelpe med å motvirke skallethet og øke hastighet på hårvekst. Effekten inkluderer gjenoppretting av den biologiske balansen i hodebunnen.

4. Oksygenbasert Mesoterapi

Dette er også kjent som oksygentilførselsterapi. Hva har denne behandlingen og den vanlige hodebunnsmesoterapien vi nevnte ovenfor til felles? Det at et spesielt næringsstoff overføres til hårsekkene med et eksternt redskap. I dette tilfellet er det en konsentrert oksygendamp. Takket være bruk av oksygen istedenfor mikrodufter mottar hodebunnen dobbelt så mye pleie – ikke bare gjennom tilføring av næring, men også oksygenisering. Det er en flott måte å stimulere økt hårvekst på, og kan også lindre mange problemer med hodebunnen som f.eks sebore, flass og keratinisering.

5. UltraSonic Infrarødt Hårbehandlingsjern

Hos en dyktig frisør er det mulig å gjenoppbygge håret ved hjelp av infrarødt lys og ultralyd. Disse utskilles av et redskap som likner på en rettetang. Standardrettetanger har for høye temperaturer, så en profesjonell hårbehandling hvor kjølig ultralyd og infrarødt lys benyttes er en mye tryggere løsning. Redskapet fremmer opptak av det pleiende virkemiddelet som velges av frisøren, som gjør at det virker mer intensivt i håret.

6. Darsonvalisering

Innen hårpleie benytter man seg ofte av infrarødt lys, ultralyd og varme, så det finnes ingenting som kan stoppe dem fra å bruke elektrostimulering i tillegg. En profesjonell hårbehandling som bruker spesielle elektriske impulser kalles darsonvalisering. Selv om det at hårbehandlingen benytter elektrisitet kan føles skummelt, er det verdt å velge den om vi ønsker å rengjøre hodebunnen, eliminere sopp og bakterier som forårsaker flassing og kurere mulige inflammasjoner i hodebunnen. Darsonvalisering er trygt, smertefritt og ikke-invasivt.

7. LED-belysningsterapi

LED-lys tilbyr også en del fordeler som er verdifulle innenfor hårpleie. Dette er en innovasjon blant profesjonelle hårbehandlinger, og flere og flere kvinner benytter seg av den. LED-belysningsterapi har mange fordeler – det er smertefritt, ikke-invasivt, enkelt å utføre og veldig avslappende. Det kan brukes som en separat behandling for håret og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, i tillegg til å gjenopplive og styrke håret. Men LED-lys kan også brukes som tillegg til andre behandlinger for å øke effektiviteten av dem.

8. Hårbotox

Når vi presenterer de TOPP 8 hårbehandlingene kan vi ikke glemme av hårbotox. Det er nødvendig å roe ned alle de som kun assosierer botox med botulinumtoksinet som injiseres i huden for å bli kvitt rynker. Botox for håret er en ikke-invasiv pleiende behandling hvor et maksimalkonsentrert næringsstoff tilføres i håret – et serum basert på naturlige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Det er kun en gjenoppbyggende booster for håret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *