Måter å Gjøre Håret Fyldigere & Tykkere På – Utseendet med Nanoil Hair Volume Enhancer

hårspray for fyldigere hår

Ser håret ditt flatt og livløst ut? Du kan slutte å bekymre deg og skryte av hår som har «XXL» volum! Velg rotløfteren fra Nanoil og oppnå de mest fyldige hårlokkene!


Nanoil Hair Volume Enhancer – en spesialist innenfor feltspesialiseringen «nydelig hår»!

Den volumtilførende sprayen fra Nanoil er en avansert primer for hårstyling og næring. Den anbefales for alle hårtyper og teksturer, tykt og tungt, sunt eller skadet, tynt og skjørt eller typer som taper volum eller blir fort fettete. Nanoil Hair Volume Enhancer har en fantastisk glatt konsistens som betyr at du får style håret uten den unaturlige stivheten og tungheten som er vanlig for konvensjonelle hårsprayer. Den etterlater ingen belegg, men tilfører fantastisk fylde som varer i mange timer. Takket være næringsstoffene i formuleringen styrker, revitaliserer og tilfører produktet dyptgående fuktighet til håret og får det til å glinse vakkert. Nanoil Hair Volume Enhancer er den eneste stylingprimeren som nærer hårlokkene og beskytter dem mot værforhold med letthet, ekstra motstandsdyktighet og nydelig utseende fra aller første bruk. Fordi den løfter røttene skånsomt vil den holde dem friske hele dagen.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Hvordan øker man hårvolumet ved hjelp av Nanoil Hair Volume Enhancer?

Det finnes ulike måter å bruke den volumtilførende sprayen fra Nanoil på, så du kan strekke deg fritt etter den uansett hvor mye tid du har.

  • Har du dårlig tid før du skal på jobb? Fukt håret litt, spray på Nanoil, børst håret og føn det lett ved å løfte røttene med en børste.
  • Har du mer tid enn vanlig? Sjamponer inn og tørk håret med håndkle etterpå, så tørker og styler du det som vanlig.
  • Vet du at du overhodet ikke har mer tid om morgenen? Bruk Nanoil Hair Volume Enhancer før du legger deg! Fukt eller vask håret ditt, spray volumsprayen i og sett opp håret i en stram knute. Slipp løs håret om morgenen for å nyte et hode fullt av fantastiske, fyldige krøller!

Du kan også bruke Nanoil Hair Volume Enhancer i tørt hår, men effekten er mer subtil fordi det våte håret absorberer ingrediensene fra stylingprodukter bedre. Å bruke Nanoil er veldig enkelt og raskt og gir deg nydelig hår med langvarig glans og fylde!

Nanoil volumøkende spray – ingredienser

De er definitivt verdt å nevne. Det er veldig sjeldent at stylingprimere er beriket med nærende stoffer, men Nanoil Hair Volume Enhancer har dem og de er blitt spesielt utvalgt for å besvare behovene håret vårt har.

  • Hveteproteiner – de styrker håret, beskytter det mot skader, gjør det enklere å håndtere og fjerner krusing.
  • Keratin – reparerer og forbedrerer strukturen på håret, gjør hvert hårstrå bedre.
  • Pantenol – den har fuktighetsgivende og glattende effekt, forebygger mot floker og statiske babyhår og tilfører ekstra mykhet og glans.

hårspray for fyldigere hår

Nanoil volumboostende spray – effekter og fordeler

Vil du vite hva du bør stole på når du bruker den bestselgende rotløfteren fra Nanoil? La oss oppsummere fordelene!

Nanoil Hair Volume Enhancer øker umiddelbart volumet i håret og gjør det lettere og friskere i lengre tid.

Den tilfører glans, sprett og mykhet for å få lokkene til å se best mulig ut.

Den nærer, styrker og beskytter mot alle forhold.

Den får håret til å se fantastisk og fyldig ut hele dagen.

Den har en fuktighetsgivende og antistatisk effekt.

Den varer lenge, er lett i konsistensen og tynger ikke ned håret.

Hvor kan du skaffe deg Nanoil Hair Volume Enhancer?

Kjøp denne rotløfteren på den offisielle nettsiden: www.nanoil.no.