Hvordan utføre vårsminke?

v-aring-rsminkeVåren… Naturen våkner til live, vi kan se de første knoppene på trærne, blomstrene blomstrer, det er fullt av farger og lukter overalt rundt oss. Bare huden vår er utslitt og matt. Hvordan bør vi regenerere den og få den til å se vakker og fresh ut?

En flott løsning er kosmetikk med skimrende flak

Solen som sakte kommer gjennom skyene reflekteres i flakene, som skaper en optisk illusjon og gjør at ansiktet ser glødende, lyst og fresht ut. De skimrende flakene kan du finne i: øyenskygger, rouge, sminkebaser, foundation, solpudder og pudder. Alle disse produktene vil ikke bare gjøre ansiktet ditt glødende, men også dekke rynker, mørke ringer under øynene og andre skjønnhetsfeil i huden. Husk at produktet må passe til hudtone og hudtype. Mer intensive farger bør du vente med til sommeren, og heller fokusere på lyserosa og ferskenaksenter.

Rouge er en annen måte å få glødende hud på

Med den kommende våren kan du introdusere livligere farger til huden. Du trenger ikke å vente på at sommerens brukfarge skal «dekke» matt hud. Rouge påført i små mengder fremhever ansiktsformen og gir det et sunt og vakkert utseende. Med samme produkt kan du erstatte øyenskyggen. Alt du trenger å gjøre er å børste over øyelokket med rougen og utseendet blir vakrere og mer glødende.

Highlighting er en trend fra tidligere sesonger

Og den vil trolig aldri gå av moten. For å fremheve ansiktet kan du bruke foundation, BB cream eller concealer som er omtrent en nyanse lysere enn hudtonen. Påfør produktet rundt øynene, brynbuen og mellom øyenbrynene, på haken og neseryggen. Med en kost eller svamp gnir du highlighteren inn i huden på en måte som ikke etterlater seg flekker. Du trenger ikke å bruke verken matt eller transparent pudder.

For å fremheve øynene kan du bruke kajalblyant eller øyenskygge i en lys, perleaktig farge

Så tar du på et lag med svart mascara eller mascara i samme farge som øynene. Den perfekte finishen gir intensive lepper. Det er sminke som er laget i henhold til en av stylistenes hovedregler: lys øyensminke og uttrykksfulle lepper. Match denne sminken med en intensiv farge på fingerneglene. Vårsminken din er klar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *