Hårbleking med sitronolje

De av oss med mørkt hår drømmer vanligvis om lysere hår… og omvendt! Hva skal vi gjøre når vi leser alt om hvor skadelig det er for håret med bleking? Gi opp drømmen om lysere hår? Ikke nødvendigvis. Du kan alltid prøve naturlige blekemetoder, for eksempel med sitronolje.

HVORDAN VIRKER DET?

Essensiell sitronolje har blekende egenskaper. Den kan lett brukes for å bleke røttene, som får evne til å reflektere lys, intens glans og fargen blir mildere, noe som betyr at kontrasten mellom røtter og hårfarge blir mykere. Oljen oppfører seg på samme måte på hele håret, selv om det vil ta mer tid før man ser resultatet av det.bleking.jpg

METODER FOR HÅRBLEKING MED SITRON

Sitronolje + hårbalsam

Denne metoden er både den letteste og mest effektive. Ta noen dråper essensiell sitronolje i balsamen eller hårmasken før du vasker håret. Etter å ha laget det til på denne måten tar du balsam i håret som vanlig. Blandingen av balsam og olje bør bli værende i håret i rundt 15 minutter.

Sitronolje + baseolje

Denne blekemetoden med sitronolje er spesielt beregnet for de av dere som bruker hårolje. I dette tilfellet legger du til sitronoljen til baseoljen av enhver type. En slik miks kan du ta i vått eller tørt hår. Jo lengre oljen blir i håret, jo bedre for håret.

Sitronolje + kamomillerens

For kvinner som jevnlig bruker kamomillerens er en god løsning å ta noen dråper essensiell olje i rensen. Gjør det på samme måte som vanlig, bare med en forskjell. Essensielle oljer løser seg ikke opp i vann, så du må blande oljene godt før hårrensen. Kamomille-sitronrensen vil synlig bleke håret ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *