Gjør-det-selv vippeforlengelser hjemme? Oppdag de 5 beste klyngevippene!

Finnes det en bedre ramme for øynene enn lange, tykke og definerte øyevipper? Vakre vipper kan gjøre enhver kvinnes blikk unikt sjarmerende og forførende. Dessverre er naturlige øyevipper sjelden slik de burde være. Derfor eksperimenterer kvinner så ivrig med ulike produkter for å style vippene sine. Men hvilke er de beste klyngevippene for Gjør-det-selv vippeforlengelser?

Rangeringen av de beste ferdiglagde klyngevippene – hvem ble den opprettet for?

Kvinner vet at de må ta godt vare på øyevippene sine. Imidlertid gir bruken av ulike balsamer og serum sjelden umiddelbare resultater. Naturlige vipper lever i 3 til 4 måneder, før de faller av og gir vei til nye. Disse må igjen ha tid til å vokse, og det kan være en ond sirkel.

Det er ingen tvil om at det er vanskelig å finne en naturlig måte å oppnå drømmevipper på. Mascaraer gir ikke alltid den store effekten. Det eneste som er igjen, er å prøve semi-permanente øyevippeforlengelser.

Men det er også mye tvil i dette tilfellet. Semi-permanent styling er uforanderlig, pluss at det krever mye tid når man gjør det. Dessuten kan det overbelaste de naturlige vippene og føre til overdrevet håravfall.

Når det virket som om det ikke var flere løsninger, dukket klyngevippene for hjemmebruk opp på skjønnhetsmarkedet. Disse Gjør-det-selv vippeforlengelsene har raskt fått en stor fan-gruppe.

Ettersom ferdiglagde vippklynger for å påføre selv har blitt stadig mer populære, har det dukket det opp flere og flere produkter på skjønnhetsmarkedet. Men ikke alle er gode nok til å møte kvinnenes forventninger. Derfor ble denne rangeringen av de beste klyngevippene opprettet.

Den er opprettet som en veiledning for alle kvinner som står overfor dette vanskelige valget. Vi har samlet bare de klyngevippene for hjemmebruk som kommer fra anerkjente merker og har fått positive tilbakemeldinger fra brukerne.

Oppdag de beste produktene for å style vippene dine hjemme! 

For noen få år siden var det ikke mulig å style øyevippene hjemme. I dag kan det ta bare noen få minutter, i tillegg til at effektene kan vare i flere dager!

Ferdiglagde vippklynger for hjemmepåføring har nylig gjort sitt inntog på skjønnhetsmarkedet. Alle indikasjoner tyder på at de vil forbli der i lang tid, da kvinner er stadig mer ivrige etter å prøve dem. Imidlertid er det verdt å merke seg at nøkkelen til en holdbar og rask påføring er å velge det riktige produktet.

Her er en rangering av de beste klyngevippene for hjemmebruk, som garantert ikke vil skuffe noen kvinners forventninger!

1. Nanolash klyngevipper – Gjør-det-selv vippeforlengelse

En definitiv førsteplass på skjønnhetsmarkedet i dag tilhører merket Nanolash. Det skryter av et mangfold av øyevippeprodukter, inkludert gjør-det-selv vippeforlengelser. Disse klyngevippene for hjemmebruk har mange fordeler. Blant dem er:

  • god holdbarhet – effektene av en enkelt påføring kan vare i opptil 5 dager
  • enkel påføring – påføring av klyngevippene bør ikke ta mer enn 10 minutter
  • estetikk – disse individuelt limte, naturlig forskjellige vippklyngene som kommer på en tynn stripe, etterligner perfekt naturlige øyevipper

Gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash har raskt fått en enorm mengde fans. Kvinner er imponert over hvor enkelt de kan påføre gjør-det-selv vippeforlengelsene hjemme.

Disse klyngevippene kommer både som enkelpakker og som et helt sett for enkel vippeforlengelse. Boksen inneholder 36 klyngevipper i 3 lengder (10, 12 og 14 millimeter) og 8 stiler å velge mellom. Vippeforlengelsessettet inkluderer i tillegg tilbehør som en limprimer, øyenvippetang, en fjerner og en forsegler fra Nanolash.

Gjør-det-selv vippeforlengelser er superenkle å påføre, samtidig som de er veldig holdbare. Og i tillegg lar mangfoldet av stiler i settet deg skape et personlig vippeutseende. På den ene siden kan kvinner gå for Hollywood-volumvipper, på den andre siden kan de også lage subtile vippeforlengelser.

Gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash lar deg lage hvilken som helst øyevippestyling. De vil fungere godt både til daglig bruk og til spesielle anledninger.

Produsenten indikerer at disse klyngevippene er engangsbruk. Men ut fra anmeldelser fra kvinner på nettet, skjønner man at kan bruke dem flere ganger. Det kommer tydelig fram at etter å ha fjernet klyngevippene, blir de ikke deformert i det hele tatt. Som et resultat har brukerne bestemt seg for å bruke dem på nytt og oppnådd akkurat de samme resultatene som første gang.

Uten tvil er gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash et premiumprodukt. Det er grunnen til at de fortjener førsteplassen i rangeringen.

2. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit tilbyr en annen type ferdiglagde klyngevipper for hjemmebruk. De er designet for å hjelpe deg med å oppnå en «salonglignende» effekt. De har også fått en ganske stor krets av tilhengere.

Lashify-vippene sikrer rask påføring på bare noen få minutter. Men produsenten gjør det klart at hvis det er første gang du prøver deg på vippeforlengelser hjemme, kan det ta litt lengre tid. I motsetning til Nanolash-vippene, der tidligere erfaring ikke betyr noe.

Klyngene er estetisk tiltalende og skånsomme. De er også ment å fungere bra for sensitive øyne. De kommer i et sett med en applikator, en primer og en forsegler. Selvfølgelig er det ingen ingredienser som kan irritere øynene.

Dessverre er det bare 10 klyngevipper i esken. Dette er en betydelig ulempe hvis den første påføringen av gjør-det-selv vippeforlengelsene mislykkes. Imidlertid er de tilgjengelige lengdene interessante. Klyngevippene kan variere fra 7 til 12 millimeter. For noen damer kan imidlertid mangel på 14 millimeter lange klyngevipper (de er tilgjengelige pakken fra Nanolash) være en ulempe.

Produsenten indikerer at vippene kan vare fra 3 til 5 dager. Selv om mye avhenger av individuelle faktirer og etterbehandling i dette tilfellet.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Neste produktet på listen kommer fra Lilac St. Dette er et merke som prøver å få fotfeste i skjønnhetsverdenen. De har lansert Intro Starter Kit, som inneholder klyngevipper for hjemmebruk.

Brukere kan velge mellom tre sett som kommer i én pakke. Til sammen mottar de 30 klynger med vipper. De er tilgjengelige i størrelser fra 8 til 18 millimeter, selv om dette avhenger av den spesifikke stilen. For eksempel kommer Prism-settet bare i lengder opptil 16 millimeter. Dette kan igjen gjøre det vanskelig å style vippene.

Du bør også vite at det bare er 10 klyngevipper i påfyllspakken.

Lilac St Intro Starter Kit gir lette vipper som kan påføres på bare 10 minutter. Settet leveres med nødvendig tilbehør. De vil hjelpe ikke bare med å påføre klyngevippene, men også fjerne dem på en trygg måte. Imidlertid hevder noen brukere at på grunn av at applikatoren er dårlig formet, hadde de problemer med den første påføringen.

De ferdiglagde klyngevippene fra Lilac St har en tendens til å overbelaste vippene og på grunn av de tykkere bustene, er de merkbare når de brukes. Selv om de er laget av ekstremt lett materiale, er de så delikate at de lett kan bli skadet. Produsenten forsikrer oss om at de kan vare i flere dager. Men alt avhenger av riktig pleie av vippene. Produsenten har ikke indikert noen faktorer som kan påvirke levetiden til gjør-det-selv vippeforlengelsen.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

På fjerdeplass på listen finner vi vipper fra Glamnetic – Lash Extensions Kit.

De falske vippene for hjemmebruk fra Glamnetic er ekstremt praktiske å bruke. Påføringen skal ta 10 minutter. Imidlertid kan du oppleve mindre vanskeligheter første gang du prøver å påføre disse vippene selv. Dette skyldes ofte mangelen på erfaring. Men det gjelder det å øve seg – som produsenten selv også påpeker.

Glamnetic Lash Extensions Kit gir lette og delikate klyngevipper. De skal blande seg perfekt med de naturlige vippene og gi inntrykk av å være ekte. Selvfølgelig inneholder settet alt nødvendig tilbehør for å gjøre påføringen enklere.

Klyngevipper for hjemmepåføring fra Glamnetic kan vare opptil 5 dager. Likevel avhenger mye av hvordan de blir tatt vare på. Dessverre, sammenlignet med gjør-det-selv Lash Extensions fra Nanolash, har dette produktet fortsatt mye rom for forbedring og finpuss.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Neste på listen over de beste klyngevippene finner vi Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Dette er et sett med ferdige klyngevipper som kan påføres hjemme på bare noen få minutter.

Settet inkluderer ferdige klyngelapper i ulike størrelser, samt en applikator, lim og en forsegler. Alt tilbehøret er designet for å hjelpe deg med å skape et holdbart og estetisk tiltalende vippelook.

Effekten av en enkelt påføring skal vare i opptil 5 dager. Imidlertid påpeker produsenten at levetiden til påføringen avhenger av mange faktorer. Først må du påføre vippene riktig, og du må også ta godt vare på dem. Det anbefales ikke å bruke oljebaserte kosmetikkprodukter, og du må være forsiktig når du fjerner sminken, noe som kan være en av de største ulempene.

Gjør-det-selv vippeforlengelser – oppsummering av rangering

Å velge klyngevipper for hjemmepåføring er definitivt ikke det enkleste. Likevel bør produktene som er oppført i den ovennevnte rangeringen, hjelpe deg med å ta det riktige valget.

De utvalgte TOPP 5 klyngevippene for hjemmepåføring mottar eksepsjonelt gode anmeldelser fra brukerne sine. Kvinner som allerede har bestemt seg for å teste individuelle vippeklynger har bare gode ting å si om dem.

Det er likevel ikke vanskelig å se at gjør-det-selv Lash Extensions fra Nanolash er det primære valget for de fleste kvinner. Disse premium klyngevippene kommer i tillegg fra et velkjent og godt likt merke.

Likevel bør du huske på at valget av klyngevipper for hjemmebruk er en individuell sak. Du må velge riktig lengde, samt typen bøy, slik at den passer formen på øyet ditt. Dette vil gjøre den komplette vippelooken estetisk tiltalende og naturlig.