Favoritten vår! Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Det er litt overraskende at vi i disse tider, hvor vi har tilgang til så mange fantastiske brynssminkeprodukter, likevel nå opplever at den mest populære måten å style øyebrynene på er… med såpe! Dette er fordi såpen gir en unik, uforglemmelig effekt av vakkert og presist stylede øyebryn! Så om du følger de nyeste sminketrendene bør du definitivt prøve Nanobrow Eyebrow Styling Soap – den er en fantastisk brynssåpe som har stjålet våre kollegers hjerter!

øybrynssminketrender

Tradisjonelle brynssåper – hvorfor fungerer de ikke?

I begynnelsen var det vanlig å bruke «vanlige» glyserinbaserte såper til brynssminke. De var ikke særlig brukervennlige eller enkle å bruke: de måtte blandes med vann, og blandingen endte opp med ulik konsistens hver gang – enten for rennende eller for tykk. I tillegg fungerte de ikke bra med andre fargede brynssminkeprodukter. Det er derfor spesielle såper dedikert til brynssminke har blitt oppfunnet – Nanobrow Eyebrow Styling Soap er ett av dem.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – en brynssåpe proffene elsker

Hva med en brynssåpe som ikke trenger å blandes med vann da den er klar til bruk rett ut av forpakningen? Dette er Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Den unike, raffinerte veganske såpen vil øyeblikkelig temme selv svært uregjerlige og usamarbeidsvillige brynshår og holde dem på plass hele dagen! Den gjennomsiktige formuleringen med gelekonsistens matcher alle hud- og brynsfarger og lar brukeren oppnå effekten av fyldigere bryn. Såpen holder hårene på plass hele dagen uten å stramme opp huden. Den andre fordelen produktet har er en eksepsjonelt enkel og brukervennlig påføringsmetode: såpen krever ikke bruk av vann og kan benyttes alene eller kombinert med andre fargede brynssminkeprodukter som blyanter, pudre og pomader. Alle av disse kan kjøpes på nettsiden fra Nanobrow: www.nanobrow.no.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – øyenbrynsåpe

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – såpebryn på et øyeblikk. Steg for steg

Så enkelt! Fordi såpen fungerer uten vann blir stylingen superenkel!
Simpelthen:

  1. Åpne opp krukken med såpen.
  2. Ta opp en liten mengde av Nanobrow Eyebrow Styling Soap på børsten.
  3. Style hårene dine slik du ønsker: det ansees som trendy å børste dem oppover.

Øyebryn som friseres ved hjelp av Nanobrow Eyebrow Styling Soap er elegante og ser skikkelig stilrene ut! I tillegg sitter brynene godt fast når såpen tørker inn og forbedrer volumet deres. Det kosmetiske produktet er også svært effektivt, og det tar mange måneder å bruke opp hele krukken. Den vakuumlukkede beholderen kan pakkes for reiser så du kan nyte såpebryneffekten overalt. Det er dette du har ventet på!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap