Equilibra – Moisturising Conditioner Increasing Volume

Det italienske merket Equilibra presenterte Moisturising Conditioner Increasing Volume, som forventes å gi dyp fuktighet, kompleks beksyttelse, booste smidigheten, gjenopprette glansen og øke volumet synlig. Balsamen fra Equilibra kombinerer vitaminer, silke, keratin og naturlige oljer, alt det for pleie av svært tørt hår. Virker virkelig Equilibras balsam?

Moisturising Conditioner Increasing Volume fra Equilibra er et produkt som er basert på det vegetabilske komplekset PhytoSynergia og den kombinerer de regenerative egenskapene til aloe vera, Arganolje og keratin fra hydrolyserte hveteproteiner. Aloe vera-balsam fra Equilibra inneholder silkeproteiner, som skaper et beskyttende lag i håret, mens ullkeratin hjelper denne egenskapen ved å sørge for styrking av håret. Equilibra balsam er også rik på «ungdomsvitaminet», altså vitamin E med antialdrende egenskaper.

En stor fordel ved dette produktet er at det ikke inneholder kunstige fargestoffer, parabener eller allergener, så det er fullstendig trygt. Men produsenten var ikke i stand til å unngå silikon i innholdet. I Equilibra-balsamen finner vi det vaskbare silikonet amodimetikon, som er kjent for å være lett og hårvennlig, så det er ingen grunn til å være redd for nedtynget hår.equilibra.jpg

Equilibra Balsamo Disciplinante Idratante Conditioner er en balsam som kombinerer de fordelaktige egenskapene til alle de opplistede ingrediensene for å kunne gi det som er best for håret. Balsamen er tykk, kremet og eksepsjonelt rik.

Hvordan virker Equilibra aloe vera conditioner?

Flerdimensjonal!

  1. Gir hårcellene dyp næring.
  2. Gir håret fuktighet i hele lengden.
  3. Gjenoppbygger hårstrået.
  4. Gjenoppbygger mykhet.
  5. Skaper et beskyttende lag.
  6. Gjør håret smidigere.
  7. Gjør børsting lettere.
  8. Gir håret sunn glans.
  9. Øker volumet synlig.

Moisturising conditioner increasing volume fra Equilibra er et produkt som sikrer en balanse mellom ordentlig fuktighet, næring og hårbeskyttelse. Balsam med skylling virker på hvert strå under avslappende hodebunnsmassasje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *