[TOPP 5] Mest anbefalte ansiktsserum med vitamin C

Sliten og trøtt i ansiktet? Er huden din hengende og tørr? Føles det som at huden din trygler og ber om litt hjelp, via en porsjon næringsrikt vitamin C? Dette livsviktige næringsstoffet er et av de mest anbefalte vitaminene for å forbedre hudens utseende. Det løser opp i mange hudproblemer for å gjøre huden din både revitalisert, opplyst og jevn. Å velge et bra vitamin C-basert ansiktsserum er den raskeste måten å få glødende hud uten tegn på rynker og skavanker. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor vitamin C bør bli en avgjørende del av det daglige hudpleieregimet ditt.

VIT C: Mer en bare en pigmentflekkfjerner!

Vitamin C er som oftest assosiert med forkjølelser og inflammasjoner, men det tilbyr mye mer enn bare helsefordeler. Når det brukes på huden, jevner dette næringstoffet ut huden og fjerner rødhet og andre typer misfarging (for eksempel hyperpigmentering, aldersflekker og solflekker). Vitenskapelig forskning har bevist at vitamin C er et kraftfullt stoff som effektivt løser ulike hudproblemer, og som klarer å ta godt vare på huden i ansiktet vårt.

Når det tilsettes i ansiktsserum, vil vitamin C:

 • REDUSERE RYNKER
 • LYSNE OPP HUDEN
 • JEVNE UT HUDTONEN
 • BEKJEMPE AKNE OG FJERNE AKNEARR
 • BESKYTTE MOT UV OG HEV
 • FJERNE RØDHET OG PIGMENTFLEKKER
 • LINDRE OG FREMME HELBREDNING AV HUDEN

Vitamin C og de syntetiske derivatene av det

Den ekte formen for vitamin C har et eget navn – askorbinsyre. Bortsett fra å ha foryngende og revitaliserende effekt på huden, er det også ganske ustabilt og brytes ned før det rekker å nå ned i de dypeste hudlagene. På grunn av dette, omformer kosmetikklaboratoriene i dag askorbinsyren så man får en mer stabil form for vitamin C som vi kan nyte alle hudpleiefordeler av. 3-0-etylaskorbinsyre er i stand til å penetrere dypt inn i huden, og er kjent for å være det mest stabile og derfor den beste formen for rent vitamin C, som kan kombineres med andre stoffer for å skape bemerkelsesverdige og svært effektive hudpleieprodukter.

Effektive vitamin C-baserte ansiktsserum er typer som er tilsatt den stabile typen vitamin C og andre ingredienser av høy kvalitet. Selvfølgelig bør slike produkter være uten parabener, dehydrerende alkoholer, PEGer og andre typer syntetiske stoffer som vi ikke vil ha på den sensitive huden vår. Fortsett å lese for å finne ut hvilke ansiktsserum med vitamin C som er topprangerte.

1. Nanoil, Vit. C Face Serum | 50 ml | vitamin C-baserte ansiktsserum

alder: 20, 30, 40, 50 og 60-årene

det beste ansiktsserumet Nanoil

Formulert med:

 • den beste, mest stabile typen vitamin C (altså 3-0-etylaskorbinsyre) – forynger, lysner opp og fjerner tegn på utmattelse, gir deg et ungt utseende uten misfarging eller skavanker, fyller opp huden med næringsstoffer og fuktighet
 • punarnavarotkekstrakt – en veldig effektiv antioksidant som er stappfull av dyrebare flavonoider og plantesteroler og som bekjemper frie radikaler og reparerer mikroskader i huden

Nanoil, Vit C. ansiktsserumet er visstnok et av de topprangerte og mest anbefalte hudpleieproduktene på markedet. Brukerne er fornøyd med hvor raskt det gir effekt, som sørger for umiddelbare forbedringer i huden. Over tid with Nanoil sitt Vit. C ansiktsserum gi jevnere hudtone, mer glødende hud og fullstendig fjerning av pigmentflekker. Disse effektene ville ikke vært mulige å oppnå om det ikke hadde vært for 3-0-etylaskorbinsyren, som er det originale vitamin C-et i sin mest effektive form. Det er i stand til å penetrere dypt inn i huden for å revitalisere den, motvirke rynker og gjøre huden mer fyldig. Takket være den sjeldne punarnavarotekstrakten, vil dette vitamin C-baserte ansiktsserumet også fungere som en kraftig antioksidant. Dette kosmetiske produktet passer perfekt til alle hudtyper, spesielt for ansikt som konstant utsettes for urban forurensning og harde værforhold.

Produkt nettside: www.nanoil.no

2. Lumene, Nordic C Glow Boost Essence | 30 ml | vitamin C-basert ansiktsserum

alder: 20, 30, 40, 50 og 60-årene

Formulert med:

 • vitamin c – askorbylglukosid, som er en syntetisk type vitamin C som er ganske stabil
 • tyttebærekstrakt – en sterk antioksidant som beskytter mot oksidativt stress og motvirker skader på huden
 • hyaluronsyre – tilfører fuktighet, tiltrekker og samler opp vannmolekyler, forbedrer hudens motstandsdyktighet, beskytter huden mot vanntap

Dette vitamin C-baserte ansiktsserumet tolereres godt av alle hudtyper. På tross av at det er ganske dyrt, har dette hudpleieproduktet massevis av brukere som liker det fordi det gir dem økt glød og ønsket opplysende effekt. Den ikke-oljete konsistensen penetrerer lett inn i huden og gir varig følelse av frisk og næret ansiktshud.

3. Timeless Skin Care, 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum | 30 ml | vitamin C-basert ansiktsserum

alder: 20, 30, 40, 50 og 60-årene

Formulert med:

 • vitamin c – en antioksidant som forynger huden, gjør den lysere og får den til å se uthvilt ut
 • ferulinsyre – spiller en avgjørende rolle i gjenoppretting av vev, er enzymatisk
 • vitamin e – en kraftig antioksidant som har antialdrende effekt
 • pantenol – lindrer hudirritasjoner

Timeless Skin Care Vitamin C ansiktsserumet kombinert med et annet antialdrende vitamin (E) er et av de beste antioksidantene for ansiktshuden din. Det fjerner solflekker og annen misfarging (for eksempel kvisearr) svært effektivt. Ferulinsyre tar aktivt del i hudens selvfornyende prosesser og – på like linje som det overnevnte stoffet – det er også en kraftig antioksidant. Dette hudpleieproduktet har en lettvektig og ikke-oljete konsistens som tolereres godt av alle hudtyper. Det tetter ikke porene. Kan brukes som makeup-primer.

4. Sesderma, C-vit, Liposomal Serum | 30 ml | vitamin C-basert ansiktsserum

alder: 30, 40 og 50-årene

Formulert med:

 • vitamin c (altså 3-0-etyaskorbinsyre) – forynger, lysner opp huden, fjerner tegn på utmattelse, forbedrer motstandsdyktighet

Dette er et ganske tungt vitamin C-basert ansiktsserum som inneholder den beste formen for vitamin c. Bortsett fra dette, inneholder ingredienslisten også PEGer, alkoholer og syntetiske parfymer som kan ha negativ påvirkning på 3-0-etylaskorbinsyren. På grunn av at dette ansiktsserumet inneholder så mange stoffer, anbefales det å utføre en allergitest før første bruk. Sesderma sitt vitamin c ansiktsserum anbefales hovedsakelig for oljete ansikt fordi det hjelper tette kjertler med å fungere ordentlig – med andre ord behandler det sebore. I tillegg vil moden hud også nyte godt av å bli behandlet med dette serumet, fordi det strammer opp huden litt. Når det brukes regelmessig, vil dette ansiktsserumet med vitamin c synlig forbedre både hudens utseende og motstandsdyktighet. Det kan brukes før du påfører sminke.

5. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% | vitamin C-basert ansiktsserum

alder: 30, 40 og 50-årene

Formulert med:

 • vitamin c – askorbylglukosid som er et syntetisk vitamin C-derivat som er ganske stabilt; forbedrer hudens utseende og får den til å se mer glødende ut

Dette ansiktsserumet av The Ordinary med 12% vitamin c konsentrat er kjent for å være et kraftfullt hudforbedrende produkt som også forsinker oppståelsen av rynker og lysner opp hyperpigmentering. Når det brukes regelmessig, vil dette vitamin c-baserte ansiktsserumet være i stand til å gjøre huden et par toner lysere og forhindrer også at blodkapillærene sprekker. I tillegg kan dette hudpleieproduktet takle rødhet og hjelpe huden med å holde seg sunn. Siden serumet er lettvektig, vil det absorberes raskt og kan brukes før du påfører sminke.